Daniel Onoriu, imagini tulburătoare cu primii paşi făcuţi după 55 de zile de comă: „Mi-au dat şanse zero” | GALERIE FOTO şi VIDEO

Daniel Onoriu a vrut să scape de povara kilogramelor în plus alegând cea mai scurtă şi, teoretic, cea mai simplă cale: tăierea stomacului. O intervenţie la modă în zilele noastre, la care apelează tot mai multe vedete. Lui, însă, i-ar fi putut fi fatală dacă ar fi avut mai puţin noroc decât a avut.

19 mai 2022, 17:45

La o săptămână de la operaţia de micşorare a stomacului, intervenţie suferită în Turcia, pilotul de raliu a făcut hemoragie internă masivă. Pe 3 decembrie 2021, a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală. A petrecut trei luni pe patul spitalului, iar dintre acestea 55 de zile a fost în comă. A fost treyit din comă pe 27 ianuarie 2022. Medicii îi dădeau zero şanse de supravieţuire, cu toate astea, nu au încetat să lupte ca să-l salveze. După luni de agonie, pe 8 martie, nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă a ajuns, în sfârșit, acasă.

Nu mai ţin minte decât drumul de la spital către aeroport. Simţeam un pic de durere. Mi s-a desfăcut tot stomacul şi mi l-au recusut pe viu„, a dezvăluit Daniel Onoriu în emisiunea „Fiţă cu Adiţă„.

În emisiune, sunt prezentate imagini video tulburătoare cu pilotul din momentul în care se ridică din pat, după 55 de zile de comă. Slăbit şi tras la faţă, Daniel este greu de cunoscut.

Daniel Onoriu, recunoscător lui Dumnezeu că l-a lăsat în viaţă

La o zi după ce s-a întors acasă, Daniel a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire lui Dumnezeu, care i-a îngăduit să mai rămână pe pământ.

In urma cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise si sperante si planuri de viitor. Toata viata am fost activ, sportiv, dar si pofticios. Credeam ca doar cele cateva kg in plus pe care le aveam erau singura mea problema si am ales cea mai “simpla” si “la moda” metoda de slabire. Gastric Sleeve (operatie de micsorare a stomacului) Nici prin gand nu imi trecea ca am sa intru in tragedia vietii mele. Am mai trecut prin incercari, dar incomparabil cu aceasta cumpana. Nu exista scara de masurare sau termen de comparatie!

Citeste si Daniel Onoriu nu-i iartă pe medicii din cauza cărora era să-şi piardă viaţa şi i-a dat în judecată: „Procesul nu va fi uşor, vom cere daune”

Un simplu scroll pe facebook si o reclama la o clinica mi-a captat atentia atat de tare incat urmatoarea zi, aveam si programare stabilita acolo. Se pare ca hotararile de moment nu sunt intotdeauna cele mai intelepte! Pe langa faptul ca platesti cu sume mari de bani, poti sa platesti chiar si cu viata! Nu stiu a cui a fost vina! A mea, ca am avut incredere sau a medicului ce m-a operat (macelarit) Sunt multe intrebari la care nu am raspuns. Orice raspuns as primi din partea medicului, tot nu ma multumeste.

AZI SUNT AICI! Printre voi: Familie, prieteni, oameni! Azi si mereu am sa va multumesc! Pentru sustinerea voastra in rugaciuni si ganduri bune, pentru ca ati mers si donat sange, pentru ca v-ati interesat de starea mea de sanatate! Ce va doresc? Sa nu treceti prin ce am trecut eu si familia mea si multa sanatate! Cine sunt eu? Daniel Onoriu, fiu, sot, tata…COPIL DE DUMNEZEU! Cui ma inclin si vreau sa Ii slujesc? Domnului Dumnezeu, cel care m-a salvat, m-a iubit si ma iubeste! Si eu pe El…„, a scris Daniel pe Facebook.

Citeste si Cum arată Daniel Onoriu după ce a stat 55 de zile în comă indusă. Fostul pilot de raliuri, surprins pe străzile din Capitală alături de soție