Dinu Maxer le-a prezentat-o copiilor pe Ada, noua lui iubită: „E liniștit, se focusează doar pe relația lor. Ea stă mult la el”

Ada, noua parteneră a lui Dinu Maxer, i-a cunoscut deja pe copiii artistului. Relația lor evoluează mai repede decât se aștepta oricine.

02 mai 2023, 14:26
Dinu Maxer le-a prezentat-o copiilor pe Ada, noua lui iubită: „E liniștit, se focusează doar pe relația lor. Ea stă mult la el”

Dinu și Deea Maxer au decis să divorțeze după o căsnicie de 14 ani. Cei doi sunt părinții a doi copii, un băiat pe nume Andreas (12 ani) și fetiță, Maysa (3 ani).

A trecut doar o lună de când cei doi au depus actele de divorț. Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat divorțul și că e implicat într-o nouă relație alături de Ada, o tânără de 36 de ani. Potrivit apropiaților celor doi, Dinu și Ada stau mai tot timpul împreună. După ce le-a prezentat-o pe iubită copiilor, Dinu a invitat-o să stea destul de mult la el acasă.

Citește și Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu se mai ascunde

„Dinu acum este bine, este liniștit! Este bine cu Ada, se focusează doar pe relația lor. Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el. Băiatul lui Dinu nu zice nimic de noua parteneră a tatălui său, se înțeleg bine, ea se comportă foarte frumos cu el. Deea și Ada s-au întâlnit recent la un salon de înfrumusețare, este adevărat, dar Deea nu a recunoscut-o, nu știa cine este. În rest, nu s-au intersectat mai deloc, chiar dacă acum sunt vecine, pentru că Deea a fost plecată în ultimul timp foarte mult de acasă și nu au avut cum și când.

Ada o știe și pe fiica lui Dinu, mai vine pe la el. Și cu ea se înțelege bine. Nu sunt probleme deloc în relaționarea lor. Ada și Dinu au planuri serioase împreună, dacă se vor înțelege, au stabilit să meargă și într-o vacanță împreună cât de curând, în Boracay, am înțeles’, au declarat surse din anturajul artistului pentru Click!.

Dinu Maxer: „Am cunoscut-o la doar o zi de la despărțire”

Dinu Maxer a mărturisit că a cunoscut-o pe Ada la doar o zi după ce s-a despărțit de Deea.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!’ Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ‘, a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Citește și Noua iubită a lui Dinu Maxer și Deea erau prietene?! Cum a reacționat fosta soție a artistului când a aflat de relația lor

Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut pe copiii artistului. Relația dintre Dinu Maxer și actuala sa iubită, Ada, evoluează mai repede decât s-ar fi așteptat unii. Apropiați ai cuplului susțin că artistul a făcut cunoștință copiilor săi cu noua parteneră de viață. Dinu șii Deea Maxer au divorțat la începutul lunii martie, după 14 ani de relație, din care au rezultat doi copii. La scurt timp, Dinu și-a refăcut viața alături de o domnișoară misterioasă, pe nume Ada.