Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu se mai ascunde

Deea Maxer a închis pentru totdeauna capitolul Dinu Maxer și pare mai hotărâtă ca oricând să acorde o nouă șansă iubirii. La scurt timp după ce Dinu Maxer a dezvăluit că și-a refăcut viața, Deea a decis să dea cărțile pe față.

29 apr. 2023, 20:37
Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu se mai ascunde
Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu se mai ascunde

Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Recent, fosta soție a lui Dinu Maxer a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de un bărbat misterios, lăsând să se înțeleagă că nu este tocmai singură.

Citește și Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer

Postarea vedetei vine la scurt timp după ce fostul său soț, Dinu Maxer și-a asumat public noua sa relație.

Deși nu a făcut nicio declarație despre sarea sa amoroasă din prezent, Deea Maxer nu vrea să se lase mai prejos față de fostul său soț și prin postările sale de pe rețelele de socializare lasă să se înțeleagă că inima sa îi aparține deja unui alt bărbat.

Această postare vine la scurt timp după ce în urmă cu câteva zile fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o fotografie în care apare cu un buchet superb de lalele.

„Afară plouă… cu iubire și lalele/ În suflet ești tu, liniște și mângâiere./RDR”, a scris frumoasa brunetă pe rețelele de socializare.

Chiar dacă fanii săi au întrebat-o cine este bărbatul misterios care o răsfață cu flori, Deea Maxer a mărturisit că nu își dorește să îi dezvăluie  identitatea noului său iubit.

„Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire. Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte…M-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori. Dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, a declarat Deea Maxer, pentru SpyNews.

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de relație și doi copii frumoși. Însă, se pare că niciunul dintre ei nu a pierdut timpul și au ales să-și refacă rapid viața. Dinu Maxer a fost primul care a făcut acest pas și  zilele trecute a vorbit pentru prima dată despre noua lui iubită, cu care a mers la o zi de naștere, lucrurile fiind abia la început.

Artistul a fost judecat că s-a grăbit și că a trecut prea puțin timp de la divorț pentru a avea o nouă parteneră.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars.

Citește și Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii