Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei: „Dacă mai zice cineva, vai, săracul de el, în ce stres trăiește și ce îl chinui, înnebunesc”

Adda, adevărul despre "abuzul" asupra soțului ei. Cei doi sunt căsătoriți în continuare și au un copil împreună, iar recent s-au mutat în casă nouă. Pentru că au mai mult spațiu în casă, Cătălin Rizea profită de acest lucru.

14 mart. 2023, 10:16
Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei: „Dacă mai zice cineva, vai, săracul de el, în ce stres trăiește și ce îl chinui, înnebunesc”
Adda, adevărul despre "abuzul" asupra soțului ei

Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei. Cătălin Rizea a ajuns să își caute liniștea departe de casă, merge la pescuit, și o face ca un profesionist adevărat. Drept dovadă, a  investit serios în accesorii de pescuit.

Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei

Cu ele înșirate pe masă, pentru a le sorta și aranja, Cătălin Rizea a fost surprins de soția sa, care a filmat totul și a explică cât de mult își iubește de fapt, partenerul. Și cât de mult îl suportă, cu noul lui hobby agasant, cu tot.

Deci dacă mai zice cineva, vreodată, că nu-l iubesc pe Cătălin și vai, săracul de el, în ce stres trăiește și ce viață de rahat are cu mine și ce îl chinui, o să înnebunesc, efectiv! Dovadă de iubire mai mare ca asta nu există, nu se poate! Înnebunesc, îmi vine să le arunc pe geam, dar îl iubesc„, este mesajul transmis de Adda, pe pagina sa de Instagram, menționând, prin viu grai, că numai faptul că îi suportă acest hobby (enervant) e dovada vie a faptului că își iubește soțul nespus.

După ce a surprins în clip toate accesoriile de pescuit, Adda mai dezvăluie: „Astea nu sunt toate!!!!!!! Și-a luat și mașină special pentru asta! și remorcă!!!!”, a mai scris artista.

Citește și: Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Marco suferă de aceeași boală: „M-a atins enorm”

Adda face un apel alarmant

Medicii i-au spus că are intoleranță la Histamină, și abia după ce a început să dezvolte simptome neurologice, a fost îndrumată către investigații pentru Botellia și Bartonela. Borellia fiind bacteria care provoacă boala lyme.

Recent, vedeta a găsit în așternuturi o căpușă și a ținut să împărtășească și cu fanii acest lucru, să îi avertizeze cu privire la ceea ce a pățit ea. „Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… pfuaa. Deci tocmai am găsit o căpușă în pat. La o ora după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimbă pe ei. Se poate plimbă peste tot. Urcă și gardu… e groasă. Asta părea nemâncata. O să verific toată casă. Fiecare mm.

Ideea e că, eu nu am cum să mai pățesc nimic pt că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți. Stropiți curțile!!! Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP! că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie VERIFICAȚI-LE ZILNIC. Dacă aveți ghinion și va muscă. NUUU O SCOATEȚI SINGURI!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!!VIE!!!! Și duceți căpușă la analize la BORRELIA CENTRUM sau la alte laboratoare unde se face analiză pe căpușă vie, să vedeți dacă e purtătoare.

Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT SAU WESTERNBLOT IGG IGM!! If Bartonella igg igm quintana și henselae. Babesia igg igm, Anaplasma igg igm. Și Virusul TBE- testat urgent dacă sunt simptome grave!”, a scris Adda, pe Instagram.