Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Marco suferă de aceeași boală: „M-a atins enorm”

Adda a făcut un gest impresionant pentru un copil de 12 ani. După ce a vorbit public despre problemele de sănătate cu care se confruntă, tot mai multe persoane și-au dat seama că suferă de aceeași afecțiune ca și artista.

03 mart. 2023, 09:07
Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Marco suferă de aceeași boală: „M-a atins enorm”
Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani

Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), după ce a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit.  Artista a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv.

În luna februarie a anului trecut, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. De fapt, ea suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol.

Citește și: Adda trece prin momente extrem de dificile! Artista a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii cu care a fost diagnosticată: ”Îmi vine să urlu de supărare”

Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani

După ce și-a făcut auzită povestea, a primit mai multe mesaje, în care oamenii îi mulțumesc pentru că i-a ajutat foarte tare. Astfel, multă lume a descoperit că suferă de aceeași boală. Printre aceștia se numără și un băiețel de 12 ani.

Adda a povestit că băiatul a luat tratamentul corespunzător, iar acum se simte mult mai bine și poate să-și urmeze visul de a deveni artist. Drept mulțumire, copilul a realizat un tablou special pentru Adda, însă ea nu a vrut să-l primească în dar, ci l-a plătit.

Acum câteva luni, Irina, mama lui Marco, mi-a scris un mesaj. Mi-a povestit că de 4 ani umblă prin spitale cu el. Nu-i găseau diagnosticul. Din fericire, mi-au auzit povestea. Au ajuns la doctorul Ion, iar acum Marco se tratează corect și se simte mult mai bine. Este aproape vindecat.  Visul lui cel mai mare este să devină ARTIST. Dar el deja este. Pentru că ARTIST te nașți! Punct!

Din cauza stării de sănătate, nu a putut să-și urmeze pasiunea, dar acum lucrurile s-au schimbat. Pictează extraordinar de frumos. Și are doar 12 ani. Acest tablou a vrut să mi-l ofere cadou. Dar eu îmi doresc mult să îl cumpăr. Artiștii trebuie susținuți, iar muncă lor merită respect!

Părinții mei mi-au cumpărat cartea, chiar dacă puteam să le-o ofer și gestul lor m-a atins enorm.  Eu ce să spun?! Dragul meu, îți doresc să zbori cât de sus îți dorești. Să-ți fie viața doar lumină, bucurie și iubire. Mă inspiri și îți mulțumesc pentru lecția de viață!”, a scris Adda, pe conturile sale de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)