Adda are două chisturi pe creier. Care este starea vedetei: „Îmi tremură mâinile şi picioarele”

Adda are două chisturi pe creier. Problemele se ţin lanţ pentru artistă, după ce a descoperit că suferă de boala Lyme, trecând prin chinuri cumplite în ultimii doi ani, acum, se confruntă cu noi probleme de sănătate.

15 oct. 2022, 08:58

În ultima vreme, a demonstrat că este o femeie extrem de puternică şi luptătoare, în timp ce problemele de sănătate îi dau bătăi de cap.

Adda are două chisturi pe creier

Adda susține că are două chisturi arhnoidiene pe creier, care îi cauzează tremuratul necontrolat al mâinilor și picioarelor, și care, la rândul lor, necesită tratament.

Citeşte şi: Adda i-a salvat viaţa unei cântăreţe de muzică populară: „Va rămâne îngerul meu păzitor”

Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat foarte multe mii de euro.

Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile.

De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun pentru infecții, este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice.

Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe, care îmi provoacă asta (n.r. tremuratul mâinilor și al picioarelor) nu mă ajută dacă mănânc ovăz fără gluten”, a mărturisit Adda pe InstaStory.