Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate: „Este a doua oară după 12 ani”

Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate, asta după ce a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni. Timp de un an a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit.

29 sept. 2022, 11:30
Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate: „Este a doua oară după 12 ani”
Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate

Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate. De când a primit diagnosticul corect, continuă tratamentul dur pe care îl are de luat, pentru a se vindeca. Chiar dacă a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic, artista urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să-și injecteze o  injecție cu moldamin.

Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate

Deşi trece prin clipe destul de grele, cântăreaţa este optimistă şi deja vede semne că tratamentul funcţionează. Unul dintre ele este că are stări febrile, însă nu au fost induse de hipertermie. Chiar dacă starea nu este una deloc confortabilă, Adda se declară fericită.

Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Moment penibil pentru Adda. Aproape că a fost bătută: „Un bărbat m-a umilit foarte rău!”

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale

După toate experiențele medicale nereușite prin care a trecut, cântăreața a mărturisit că este posibil să fi fost doctor în altă viață. În plus, a declarat că acum vrea să se vindece prin muzica sa, cel mai bun medicament.

Înainte să afle că suferă de Borelioză, Adda a făcut foarte multe analize pentru care nu a plătit mai puțin de 15.000 de euro. Nu se simțea deloc bine, dar rezultatele arătau perfect. Revoltată, artista consideră că medicii trebuie să acorde mai multă atenție.

Te doare umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borellia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borellia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele.

În perioada în care am fost diagnosticată greșit cu intoleranță la histamină mâncam doar zece alimente, acum mănânc toate legumele, dar am renunțat la carne și am vazut că nu mai am erupții pe piele. (…) Cred că într-o viața anterioară am fost medic, dar acum vreau să vindec prin muzica mea. Nu am stat să intru în depresie”, a spus Adda.