Adda, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am aflat că sunt bântuită de spirite”

Adda este una dintre persoanele publice care își împărtășește absolut orice moment din viața ei cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. De curând, cântăreața a făcut mărturisiri șocante și asta pentru că susține că ar fi bântuită de spirite.

24 nov. 2022, 18:44
Adda, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am aflat că sunt bântuită de spirite”

Adda este una dintre persoanele publice care își împărtășește absolut orice moment din viața ei cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Este foarte sinceră și niciodată nu a încercat să mascheze momentele mai puțin plăcute din viața ei.

Adda crede că este bântuită de spirite

Cântăreața s-a confruntat cu câteva momente terifiante așa că a decis să apeleze la un specialist în domeniu.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.”, a povestit Adda, conform Antena Stars.

Îngrijorată peste măsură de tot ce se întâmplă a decis că e timpul să ia măsuri și să meargă la cineva care o poate ghida.

,,Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite.”, a a mai adăugat aceasta.

Mama artistei a simțit că se petrec lucruri ciudate în viața Addei, așa că nu a ezitat să-i transmită acesteia un mesaj prin care o încuraja să meargă mai departe.

„Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă- o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine.”

Citește și: Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”

Adda a lansat o carte în care își povestește toate trăirile

Cântăreața a vrut să se simtă cât mai aproape de fanii ei și să le povestească acestora lucruri mai puțin cunoscute despre ea. Aceasta a povestit în prima ei carte despre  faptul că fost maltratată de fostul partener, oferii  detalii cutremurătoare. Acesta o lovea cu capul de borduri, drept urmare a fost nevoită să bea cu paiul o bună perioadă de timp. Cântăreața speră ca oamenii nu doar să o citească ci să învețe ceva din povestirile sale.

Citește și: Ea este oficial cea mai bătrână pisică din lume. Povestea fascinantă a felinei care a intrat în Cartea Recordurilor