Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”

Anca Serea a dezvăluit ce mănâncă într-o zi ea și familia ei. La 41 de ani, soția lui Adi Sînî arată de invidiat, chiar dacă a dat naștere la șase copii.

24 nov. 2022, 15:56

Ajunsă la frumoasa vârstă de 41 de ani, Anca Serea arată și se menține incredibil. Vedeta spune că nu depune un efort foarte mare pentru asta, dar nu a fumat și nu a consumat niciodată alcool, lucru care a ajutat-o foarte mult. Ea a declarat, într-un interviu pentru viva.ro, că uneori mai mănâncă și fast-food.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. Gătesc aproape orice. Prepar absolut tot. Să vedeți la mine pe Instagram! Dar pot să vă spun ce am gătit ieri. Am gătit o ciorbă din curcan cu multe legume și un ostropel de curcan cu piure. Unii au vrut piure, alții au vrut orez.

Citește și: De ce nu își mai dorește Anca Serea copii. Ce a dezvăluit vedeta

Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi, aparent perfectă. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri, sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact.

Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla. Ar trebui să fii constant când iei decizii din acestea și trebuie să fii și tu un exemplu, ca să le interzici lor să facă niște lucruri”, a declarat Anca Serea.

Citește și: Cât câștigă Adi Sînă din nunțile din India. Anca Serea a dat totul din casă: „A avut concerte în India și Pakistan, merge foarte des acolo”

Vedeta evită să consume carne și zahăr și spune că alcoolul nu a atras-o niciodată.

„Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta”, a adăugat soția lui Adi Sînă.