Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme: „Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP!”

Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme. Vedeta se luptă de câțiva ani cu această boală, care a fost provocată de mușcătura de căpușă, asta după ce s-a tratat pentru un diagnostic greșit.

09 mart. 2023, 18:23
Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme: „Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP!”
Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme

Adda face un apel alarmant. Medicii i-au spus că are Intoleranță la Histamină, și abia după ce a început să dezvolte simptome neurologice, a fost îndrumată către investigații pentru Botellia și Bartonela. Borellia fiind bacteria care provoacă boala lyme.

Citește și: Adda, gest impresionant pentru un copil de 12 ani. Marco suferă de aceeași boală: „M-a atins enorm”

Adda face un apel alarmant

Recent, vedeta a găsit în așternuturi o căpușă și a ținut să împărtășească și cu fanii acest lucru, să îi avertizeze cu privire la ceea ce a pățit ea. „Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… pfuaa. Deci tocmai am găsit o căpușă în pat. La o ora după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimbă pe ei. Se poate plimbă peste tot. Urcă și gardu… e groasă. Asta părea nemâncata. O să verific toată casă. Fiecare mm.

Ideea e că, eu nu am cum să mai pățesc nimic pt că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți. Stropiți curțile!!! Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP! că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie VERIFICAȚI-LE ZILNIC. Dacă aveți ghinion și va muscă. NUUU O SCOATEȚI SINGURI!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!!VIE!!!! Și duceți căpușă la analize la BORRELIA CENTRUM sau la alte laboratoare unde se face analiză pe căpușă vie, să vedeți dacă e purtătoare.

Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT SAU WESTERNBLOT IGG IGM!! If Bartonella igg igm quintana și henselae. Babesia igg igm, Anaplasma igg igm. Și Virusul TBE- testat urgent dacă sunt simptome grave!”, a scris Adda, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)