Adda își va lansa în curând propria carte: „Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Adda a reușit de nenumărate ori să își sensibilizeze fanii cu cântecele pe care le compune în care își exprimă trăirile. Fiind o fire extrem de deschisă, cântăreața a hotărât să scrie și o carte despre viața ei.

08 nov. 2022, 18:11
Adda își va lansa în curând propria carte: „Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Adda a reușit de nenumărate ori să își sensibilizeze fanii cu cântecele pe care le compune și unde își exprimă trăirile. Artista vrea să își surprindă din nou fanii, însă de data aceasta cu o carte scrisă de ea în care își va spune propria poveste.

Adda, despre cartea pe care o va lansa: „Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Cântăreața este foarte deschisă cu fanii ei și foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi place să își țină urmăritorii la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Artista vrea să treacă la nivelul următor și să lanseze prima sa carte.

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, pentru Spectacola.

Citește și: Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”

Cântăreața spune că va fi o carte și amuzantă, însă în egală măsură și tristă, și asta pentru că îi trezește amintiri mai puțin plăcute.

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Andreea Bănică își construiește casă nouă. Cântăreața a publicat primele imagini din interior: „Dacă vedeți camerele copiilor”

Ce cuprinde introducerea cărții scrise de artistă

Recent, Adda a publicat pe contul ei de socializare o fotografie care cuprinde introducerea cărții.

,,Această carte este pentru tine, Alexandru, lumina mea infinită și toată bucuria vieții mele. Mami face tot ce poate ca să fie lângă tine, să te crească frumos, să te îndrume. Cartea te poate inspira sau te poate ajuta să nu repeți greșelile mele. Îți mulțumesc, tu ești inspirația și motorul meu.”, a scris Adda pe Instagram.