Andreea Bănică își construiește casă nouă. Cântăreața a publicat primele imagini din interior: „Dacă vedeți camerele copiilor”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au planuri mari, iar acum construiesc o casă împreună. Lucrările au început, așa că vedeta a postat primele imagini cu noua locuință.

08 nov. 2022, 12:29

Andreea Bănică se va muta alături de copii și de partenerul ei într-o nouă locuință, construită de cuplu de la 0, exact după bunul plac. Cântăreața a spus pe rețelele de socializare că își dorește mai mult spațiu, dar și că are nevoie de o schimbare.

Vedeta îi ține la curent pe numeroșii ei fani cu tot ce se întâmplă în viața sa. Andreea Bănică a postat pe Instagram imagini cu lucrările de la noua casă și s-a arătat foarte încântată de alegerile pe care le-a făcut până în acest moment.

Citește și: Andreea Bănică, imagini virale fără machiaj și fără filtre. Cum arată vedeta la 44 de ani: „Tenul meu nu este perfect!”

„În proiect, avem parchet din lemn masiv, însă am ales încălzirea în pardoseală și automat nu mai putem pune parchetul pentru că nu mai are același randament la căldură. Am decis să punem o gresie care imită parchetul absolut superbă pe care am pus-o și la hotel doar că pe altă nuanță. Nu-mi deloc caloriferele la vedere indiferent de model, de aceea am ales încălzirea în pardoseală”, a scris vedeta.

Celebra cântăreață vrea să aibă în curte și o piscină și să amenajeze totul cu mult gust. Ea a mai spus și că își dorește să facă schimbări radicale.

„Revin cu imagini. Am ales acest stil pentru că sunt genul acela de persoană care dacă face schimbări, acelea sunt radicale! Dacă vedeți camerele copiilor… pfoai! Superbe! Noah va fi cel mai fericit!”, a adăugat Andreea Bănică.

Citește și: FOTO: Succes pentru Andreea Bălan! Cum arată vila de lux renovată timp de 6 luni