Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”

Adda se luptă de aproximativ trei ani cu o boală care îi afectează tot organismul. Până să afle de la medici exact ce are, cântăreața a cheltuit 15.000 de euro.

09 sept. 2023, 18:09
Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”
Moment penibil pentru Adda

În ultimii ani, Adda le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale despre experiența ei cu Lyme și Borrelioza. Nu s-a ferit să le spună cât de greu i-a fost. Simptomele au început să apară cu trei ani în urmă și de atunci a început să meargă la tot felul de medici ca să se lămurească în legătură cu starea ei de sănătate.

Citește și Gigi Becali a scăpat de dependența de jocurile de noroc. Patronul FCSB dă acum toți banii bisericilor. Suma uriașă pe care a donat-o către lăcașurile de cult

„Fac postarea asta că să va arăt ce înseamnă Lyme în România. Sau Borrelioza. Cumva diferite dar extrem de asemănătoare. Borrelia and co. Că ea nu vine singură. Vine cu Anaplasma, Bartonella, Babesia, Epstein Barr etc. Am primit poză asta de la o sora de suferință. La mine toate analizele în valoare de 15.000 de euro stau într-o cutie. Nu le-am întins niciodată să văd câte sunt. E un teanc gros. Prin asta trece un bolnav de Borrelia până să primească diagnosticul. Problema e că pierde timp prețios”, a spus Adda, în mediul online.

Adda: „Dragi infecționiști, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi, testați pacienții!”

În timpul în care pacientul așteaptă să afle diagnosticul din partea medicilor, boala se agravează. Adda le-a transmis medicilor un mesaj ferm.

„Timp în care spirochetele se înmulțesc și migrează peste tot, afectând tot corpul. De asta se adaugă mereu câte un simptom. Așa că dragi infecționiști, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi – TESTAȚI PACIENȚII. Dar cu testele alea BUNE. NU ELISA, ELFA și mama lui Ștefan cel Mare. Lyme-ul nu e doar de la căpușă. Nu fac Lyme doar cei cu eritem. Eritemul apare la mușcătura, doar în două cazuri. Dacă căpușă colcăia de borrelii sau dacă pacientul avea deja anticorpi. De asta apare la 30% din oameni. Căpușă nu trebuie să fie cât un câine că să fie periculoasă. Majoritatea sunt mici ca o aluniță. Nu toate se înfig”, a mai spus artista.

Citește și Nuntă mare în familia Georgianei Lobonț. Sora artistei se căsătorește cu alesul inimii ei

Artista le-a dat și o serie de sfaturi urmăritorilor săi despre cum se îndepărtează corect o căpușă de pe piele. Nu trebuie să fie ruptă, ci îndepărtată cu o pensetă sau croșetă. De alfel, după mușcătură, persoana în cauză trebuie să ia un antibiotic.

„Mare grijă, cei care le scoateți. Nu le mai rupeți. Poate achiziționați în spitale croșete sau măcar pensete. Nu mai băgați acul în picioarele copiilor mușcăți ca să scoateți căpușă. Că aia dacă se rupe, își revarsă tot sucul gastric în victimă. Antibioticul se dă imediat după mușcătură, nu după ce apare eritemul, asta dacă apare. Testele se fac la 3 săptămâni de la ultima doză de antibiotic sau 3 săptămâni de la mușcătură, dacă nu s-a luat antibiotic.

Testați co-infecțiile. TBE VIRUS, Anaplasma, babesia, rickettsia, francisella, toxocara, toxoplasmă, bartonella, epstein barr, ureaplasma, mycoplasma, virusurile herpetice. Pentru fiecare există protocol SEPARAT! Faceți diferența dintre anticorpii specifici mușcăturii și cei de transmitere congenitală. O să aveți mari surprize. Sunt multe de spus…. Multe. Mă rog la Dumnezeu să se schimbe ceva!”, a transmis Adda pe Instagram.