Nuntă mare în familia Georgianei Lobonț. Sora artistei se căsătorește cu alesul inimii ei – FOTO

E bucurie mare în familia Georgianei Lobonț. Sora artistei se căsătorește cu alesul inimii ei. Nunta e cu adevărat spectaculoasă, iar invitații le sunt alături mirilor.

09 sept. 2023, 16:22

Ioana Lobonț este în centrul atenției tuturor astăzi. Face pasul cel mare alături de cel cu care își va petrece tot restul vieții și e mai fericită ca oricând.

Georgiana Lobonț le-a transmis tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că momentul mult așteptat a sosit și că sora ei este, în sfârșit, mireasă.

Citește și Cătălin Botezatu, amorezat de soția unui multimilionar, prieten cu președintele Turciei. Designerul nu s-a mai putut abține și a început a-i face curte

„Dragilor, am venit acasă la mami. Sora mea, Ioana, se mărită. Sâmbătă o să avem nuntă în familie. Sincer, suntem emoționați, pregătim casa, totul e o pregătire mare aici și o emoție mare. Iată că după șapte ani de la căsătoria mea, acum avem o altă nuntă în familie. Noi dăm totul din casă, dar e foarte frumos. Mami a făcut toate plăsuțele pentru mărturii, pentru cadourile care se vor da nuntașilor. Părinții mei au personalizat materialul, Ioana și-a ales culoarea asta de verde. Sunt 200 de plăsuțe, deci o să avem 400 de invitați. Mami cică face 14 prăjituri, oameni buni. Eu i-am zis că nu are de lucru. A dat comandă de prăjituri și cică mai face și 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă. Sunt foarte fericită că totul merge ca pe roate”, a spus Georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Georgiana a pus și câteva fotografii din timpul evenimentului pe Instagram, iar fanii au fost în extaz. Sora artistei a purtat o rochie albă, lungă, foarte elegantă, cu umerii goi, și a avut părul prins.

Citește și Mariana Ionescu Căpitănescu, foc și pară pe fiul ei. Artista l-a făcut de rușine în văzul tuturor. ”Sunt supărată. Aștept explicații, Anthony!”

La marele eveniment sunt așteptați în jur de 400 de invitați. Cuplul e foarte apreciat de familie și prieteni și toți își doresc să le fie aproape în cea mai importantă zi din viața lor.