Gigi Becali a scăpat de dependența de jocurile de noroc. Patronul FCSB dă acum toți banii bisericilor. Suma uriașă pe care a donat-o către lăcașurile de cult

Gigi Becali, patronul FCSB, a scăpat de dependența de jocurile de noroc, spune Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Latifundarul din Pipera nu a mai participat nici măcar la partide de table.

09 sept. 2023, 16:37
Gigi Becali a scăpat de dependența de jocurile de noroc. Patronul FCSB dă acum toți banii bisericilor. Suma uriașă pe care a donat-o către lăcașurile de cult

Gigi Becali are cu totul și cu totul alte preocupări acum. Multimilionarul este foarte apropiat de Divinitate și acordă mult timp și energie credinței, rugăciunilor și actelor de caritate.

Becali avea obiceiul prost de a-și arunca o mulțime de bani pe jocurile de noroc. Era tot timpul prezent în cazinouri sau la tot felul de partide de table cu prieteni din fotbal sau oameni de afaceri. Vremurile acelea nu mai există deloc pentru afacerist.

Citește și Cătălin Botezatu, amorezat de soția unui multimilionar, prieten cu președintele Turciei. Designerul nu s-a mai putut abține și a început a-i face curte

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, susține că Gigi Becali ar fi renunțat la viciul care i-a adus, de-a lungul timpului, mari prejudicii financiare. Nici măcar de table nu ar vrea să mai audă latifundiarul din Pipera.

“Gigi s-a lăsat de toate jocurile acum. Cred că o să se lase și de fotbal! Se lasă de toate jocurile! E viața lui fotbalul! Face un marketing nativ ieșit din comun echipei lui. Extraordinar! Și nu are nicio educație”, a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, însă, nu aputut renunța la table. Atunci când are timp, se relaxează în acest fel cu mai mulți oameni de afaceri.

Citește și Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

“Munca e muncă! Fără muncă nu se poate! Și mai joc și table din când în când pentru creier! Joc cu mai mulți! Se mai bagă și din ăia vechi, dar nu pot să le dau numele că se supără! Sunt multimilionari toți, îți dai seama! La table jucăm doi firfirici”, a mai declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Becali a donat sute de milioane de euro către biserici

Dumitru Dragomir a dezvăluit faptul că Gigi Becali a donat peste 300 de milioane de euro către biserici.

“Gigi e multi miliardar. Părerea mea e că are acum pământ de un miliard. Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!

A fost subiect de studiu pentru mine. Avea teancul așa de euro și coborau la palat. Jucam table cu el. E norocos și la alea. Venea câte un preot. 2000, îi dădea 2000. Cobora altul. A ținut 30-40 de preoți bolnavi în palat. Îi ținea în Palat la el în camere deasupra biroului lui.

Când pleca afară, îl așteptau în fața curții minim 100. Mai erau printre ăștia ba în cărucioare, le dădea câte 500 de euro. Nu o dată. De zeci de ori! Gigi Becali cred că are peste 10 biserici făcute. Câtă lume a ajutat, câți oameni bolnavi…

Eu poate îl înjuram că mă bătea la table, acum nu poți să mai spui vreo prostie sau de vreo femeie. Moare. Te dă afară. Parcă îl apucă pandaliile. Cred că se consultă cu preoții. Să înjuri în prezența lui? Îi vine rău și cade”, a spus, la momentul respectiv, Dumitru Dragomir.