Adda, noi detalii despre lupta cu boala Lyme: „Era situația mai critică”

Adda a vorbit despre problemele de sănătate. Cum se simte concurenta de la Te cunosc de undeva, diagnosticată cu boala Lyme în 2022.

30 apr. 2023, 15:38
Adda, noi detalii despre lupta cu boala Lyme: „Era situația mai critică”

Adda a avut mari probleme de sănătate după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în 2022. A trecut mai bine de un an de când viața Addei s-a schimbat complet. După un an și jumătate în care a primit diagnostice greșite, cântăreața avea să afle că suferă de Lyme și că situația e mult mai gravă decât ar fi crezut.

Diagnosticul crunt dat de medici a dărâmat-o pe soția lui Cătălin Rizea, dar aceasta nu s-a lăsat și a decis să lupte cu boala, iar acum lucrurile par să revină la normal, după luni întregi de tratamente și terapii.

Terapia care a ajutat-o pe Adda în lupta cu boala

Adda era conștientă de la început că nu îi va fi ușor, tratamentul de care avea nevoie fiind unul lung, dar promițător.

Și chiar așa a fost. Artista a început deja să ducă din nou o viață normală, după ce la un moment dat anunțase că se retrage o perioadă din spațiul public, tocmai pentru a se ocupa exclusiv de sănătatea ei.

Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei: „Dacă mai zice cineva, vai, săracul de el, în ce stres trăiește și ce îl chinui, înnebunesc”
Au urmat luni întregi de tratamente, injecții și zeci de pastile pe zi, dar Adda era dispusă să facă orice pentru a se vindeca complet. Ba chiar a recurs la fel și fel de terapii, printre care și terapia cu oxigen, despre care spune că a ajutat-o extrem de mult, mai ales când era într-o situație mai critică.

„Da și o să urmeze să mai fac această terapie, e o terapie pe care o recomand și oamenilor sănătoși, poți să o faci de mai multe ori pe an, la mine nu a fost nevoie de foarte multe ședințe, le-am făcut

dar la nevoie, când era situația mai critică”, a declarat Adda pentru ciao.ro.

Adda e îngrozită de căpușe: „Sunt purtătoare de viruși mortali”
De când a aflat că suferă de Lyme și că această boală se poate transmite prin mușcătura de căpușă, Adda este îngrozită de aceste insecte și recunoaște că are o frică permanentă, mai ales după ce s-a trezit cu o căpușă în pat în urmă cu câteva săptămâni.

Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme: „Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP!”
Artista se teme mai ales pentru siguranța fiului său, pe care încearcă să îl protejeze cât de mult poate, pentru ca el să nu treacă prin ce a fost ea nevoită să treacă:  „Am o groază, e o frică permanentă, pentru că ele sunt purtătoare de viruși mortali”, a mai spus Adda pentru aceeași sursă menționată anterior.