Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala. „Mi-a bubuit pielea, nu simţeam apa, mă sufocam!” VIDEO

Adda se chinuie din greu să învingă boala cruntă cu care a fost diagnosticată. Artista a aflat în urmă cu puțin timp faptul că suferă de boala Lyme, după ce s-a tratat pentru o lungă perioadă după un diagnostic greșit.

10 iul. 2022, 14:09
Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala. „Mi-a bubuit pielea, nu simţeam apa, mă sufocam!” VIDEO
Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala

Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala. Artista în vârstă de 30 de ani este una dintre cele mai optimiste persoane din industria showbiz-ului românesc. După un an și jumătate de urmat tratamente greșite, artista a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, dorind cu această ocazie să își informeze publicul asupra unor probleme despre care lumea nu vorbește în general.

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Artista a fost diagnosticată greşit: „Medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap”

Invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruţă, Adda a dat detalii despre lupta cu teribila boală. „Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a spus Adda.

Adda, tratament în camera hiperbară împotriva bolii Lyme: „Acel moment când reziști la o temperatura de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva”

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă lyme, problema e că am aflat târziu că am lyme!”, a adăugat artista, al cărei tratament a început să fie eficient.

Adda nu se lasă copleşită de boală: „Iau 26 de pastile pe zi şi urmează 18 luni de injecţii”

Recent, Adda a trecut prin clipe de groază, după ce a suferit un atac de panică chiar înainte de un concert. „Aș vrea să va spun niște lucruri despre care nu prea vorbește nimeni deschis. Pentru că ar da dovadă de slăbiciune. Sunt în Cluj, la un hotel. Fac exerciții de respirație de două ore că să înving atacul de panică. Am acea reacție herx de la Borelia (când moare, eliberează mai multe toxine decât atunci când e vie). Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeala fetei și o stare de panică nejustificată și un plâns de bebe incontrolabil. La ora 22:00 am concert și pe lângă faptul că mă adun că să-mi fac meseria bine, mă adun ca să pot să mă relaxez și să trăiesc bucuria unui concert, din care îmi hrănesc sufletul. Mă dau cu crema să dizolv nodulii de la injecții că să aibă asistență unde să le facă pe următoarele și trec de la furia că trăiesc asta, la recunoștință că trăiesc asta. Și eu simt că nu mai pot. Dar vreau să POT. Și atunci mai pot puțin! Și mâine o să pot mai mult!”, a scris Adda pe Instagram.

@video.clipuri1 #adda #problemedesanatate #podcast #catalinmaruta #fy #fyp #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – video.clipuri1