Moment penibil pentru Adda. Aproape că a fost bătută: „Un bărbat m-a umilit foarte rău!”

Adda a dezvăluit că în urmă cu mai mulţi ani a fost aproape bătută de către un coleg de breaslă, un cunoscut bărbat din industria muzicală. Cântăreața susține că aceasta a umilit-o în public, "verbal şi aproape fizic".

12 iul. 2022, 12:24
Moment penibil pentru Adda. Aproape că a fost bătută: „Un bărbat m-a umilit foarte rău!”
Moment penibil pentru Adda

Moment penibil pentru Adda. Artista a declarat la podcast-ul lui Cătălin Măruţă că, în urmă cu ceva timp, a trăit umilința vieții ei. Mai precis, în timp ce se afla la niște filmări alături de mai mulți colegi de breaslă, un celebru bărbat din industria muzicală a atacat-o dur și i-a reproşat că nu știe să cânte și că nu are voce. Mai mult, acesta a fost aproape de a o agresa fizic în fața tuturor celorlalți cântăreți prezenți!

Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala. „Mi-a bubuit pielea, nu simţeam apa, mă sufocam!” VIDEO

„Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat. Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat. Era la niște filmări”, a spus Adda, care a precizat că că a încercat să se stăpânească, dar după câteva minute s-a dus la baie acolo unde a izbucnit în plâns.

Adda suferă de Boala Lyme şi trece prin clipe foarte dificile, mai ale că timp de un an și jumătate a primit diagnostice greșite din partea medicilor. Artista a început un tratament dur și foarte costisitor, iar primele semne sunt încurajatoare!

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Artista a fost diagnosticată greşit: „Medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap”

Recent, Adda a trecut prin clipe de groază, după ce a suferit un atac de panică chiar înainte de un concert. „Aș vrea să va spun niște lucruri despre care nu prea vorbește nimeni deschis. Pentru că ar da dovadă de slăbiciune. Sunt în Cluj, la un hotel. Fac exerciții de respirație de două ore că să înving atacul de panică. Am acea reacție herx de la Borelia (când moare, eliberează mai multe toxine decât atunci când e vie). Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeala fetei și o stare de panică nejustificată și un plâns de bebe incontrolabil. La ora 22:00 am concert și pe lângă faptul că mă adun că să-mi fac meseria bine, mă adun ca să pot să mă relaxez și să trăiesc bucuria unui concert, din care îmi hrănesc sufletul. Mă dau cu crema să dizolv nodulii de la injecții că să aibă asistență unde să le facă pe următoarele și trec de la furia că trăiesc asta, la recunoștință că trăiesc asta. Și eu simt că nu mai pot. Dar vreau să POT. Și atunci mai pot puțin! Și mâine o să pot mai mult!”, a scris Adda pe Instagram.