Adda și Cătălin Rizea au făcut anunțul despre cel de-al doilea copil: „Sunt studii făcute că persoanele care fac aceste injecții nu transmit fătului Borrelia. Nu e niciun pericol”

Adda a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu 7 ani și acum și-ar dori să repete experiența. Totuși, din cauza bolii de care suferă, artista va mai aștepta un timp până să-l facă pe Cătălin Rizea tată pentru a doua oară.

24 mai 2023, 11:38

Adda și-ar mai dori un copil, la fel soțul ei, dar și micuțului Alexandru i-ar plăcea să mai aibă un frățior sau o surioară. Totuși, artista se află sub tratament intensiv din pricina bolii Lyme, așa că cei doi au decis să mai amâne puțin momentul.

Adda și Cătălin Rizea au făcut anunțul despre cel de-al doilea copil

Boala Lyme este cauzată de bacteriile din genul „Borrelia burgdorferi” și se transmite prin înțepătura de căpușă. Cu toate că nu toate persoanele infectate dezvoltă simptomele acestei boli, Adda a decis să trateze afecțiunea cu antibiotice pentru a evita agravarea situației.

Și noi ne dorim la fel de mult, dar mai așteptăm puțin”, a mărturisit Cătălin Rizea în podcastul „Vorba lui Jorge”.

Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. Bine, sunt studii făcute că persoanele care fac Moldamin nu mai transmit fătului Borrelia, dar e complicat. Dacă s-ar întâmpla, asta e. Nu-i niciun pericol, dar am fi inconștienți să facem acum pasul ăsta”, a spus și Adda.

Citeste si Adda face un apel alarmant, după ce a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme: „Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP!”

Cei doi soți au vorbit și despre începutul relației lor, menționând că, deși au avut și neînțelegeri, au reușit mereu să le rezolve și să treacă peste ele.

Ne-am înțeles foarte bine de la început, chiar dacă am avut câteva mici sau mari discuții. Ne enervăm unul pe celălalt rar, suntem într-un echilibru și comunicarea este foarte importantă în relație„, au declarat cei doi.

De ce o apucă cei mici pe căi greșite: „Nici noi nu avem timp. Suntem prinși până peste cap, dar este un moment în care zic ‘Stop. Două ore de acum înainte sunt ale lui'”

Cătălin Rizea a vorbit și despre o parte din motivele care-i fac pe copii să o apuce pe căi greșite.

Părinții sunt foarte prinși cu job-ul lor, acordă foarte puțin timp copilului. Noi, când eram mici, părinții stăteau foarte mult cu noi acasă și ne vedeau zi de zi și ne spuneau: „Uite, asta e bine, asta nu e bine”. Era chestia aia de familie. Mai nou, părinții acum lucrează de la 8 dimineața, își lasă copilul la școală, îl iau la ora 4 sau la 6. Mulți copii nu au bunici cu care să stea și de la care să mai poată să filtreze anumite lucruri.

Părinții îl iau de la școală la 4 sau 6, când îl iau de la afterschool, îl aduc acasă sau poate chiar la birou, îl lasă pe un scaun acolo să stea pe telefon pentru că încă mai are de dat niște mailuri urgente. Și atunci copilul ăla cum să crească? Pentru că el se uită pe telefon și nu știe exact ce înseamnă bucuria. Știe doar YouTube, știe doar anumite jocuri și la un moment dat descoperă chestiile astea care i se par cool și el crede că asta e mișto.

Citeste si Adda, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am aflat că sunt bântuită de spirite”

Eu atât de multe lucruri fac cu Alex. Nu vreau să mă dau un exemplu bun acum, că și eu greșesc față de copilul meu. Am momente special dedicate lui, atât eu cât și Adda, inclusiv mergem să ne plimbăm cu ATV-urile. Sau mergem să jucăm fotbal împreună. (…) Îl lăsăm și la televizor și la tabletă, nu-i interzicem lucrul ăsta, dar îi propunem și o altă activitate pe care ar putea dă o facă cu noi, să ieșim afară. Nici noi nu avem timp. Suntem prinși până peste cap, dar este un moment în care zic „gata! Stop. Două ore de acum înainte sunt ale lui”, a povestit Cătălin Rizea.