Adda, tratament în camera hiperbară împotriva bolii Lyme: „Acel moment când reziști la o temperatura de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva”

Adda a început tratamentul în camera hiperbară împotriva bolii Lyme, boală care apare de obicei în urma unei mușcături de căpușe.

01 iul. 2022, 19:28
Adda, tratament în camera hiperbară împotriva bolii Lyme: „Acel moment când reziști la o temperatura de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva”

Adda, tratament în camera hiperbară împotriva bolii Lyme. Cântăreaţa a aflat, după un an și jumătate de diagnostice greșite, că se suferă de boala Lyme sau borelioză.

Adda, tratament în camera hiperbară împotriva bolii Lyme. Cum se simte artista

Citeşte şi Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile. Anunţ dureros pentru fani în miez de noapte: „Printre covizi și perfuziile mele!”

Cântăreaţa îşi ţine la curent fanii pe reţelele sociale cu evoluaţia bolii sale. Aceasta a postat imagini din camera hiperbară şi a împărtăşit cu prietenii săi virtuali vestea că rezistă cu brio tratamentului împotriva bolii Lyme.

„Acel moment când reziști la o temperatura de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-să, o halesc pe toată!

Sunt la Constanța de 2 zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici.  Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă că să-i dau lu’ Gogu’ să zacă”, a scris ADDA pe rețelele de socializare.

Reamintim că în urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism.

După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit şi că de fapt, aceasta suferă de boala Lyme.

„O luna si ceva de cand imi asortez pijamalele cu sosetele. Am trecut prin toate starile. Mental vorbind. Fizic, emotional. Iau 26 de pastile pe zi si a inceput sa devina o normalitate si nu o corvoada. Urmeaza inca 4 luni de inghitit pastile si apoi 18 luni de injectii. 80 la numar. Ma simt puternica. Ma simt mai bine. In curand o sa revin. Cu totul. Cu cea mai buna versiune a mea.

Cand am fost sa cant la #weareone, m-am simtit ca un copil care a primit o jucarie noua. Am fost cea mai fericita. Cred ca s-a si vazut. Refuz sa ma gandesc la Gogutz. Refuz sa ma simt cuvantul ala care incepe cu b si se termina cu olnava. Sunt vie! Si atata timp cat am darul asta, o sa traiesc! Cu totul! Cu toate!”, povestea vedeta pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Am stat 3 zile conectată la un aparat”