Adela Popescu a dezvăluit de ce nu se va mai întoarce la Vorbește lumea: ”Viața mea este oricum complicată”

Adela Popescu a decis să facă o pauză după emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Recent, vedeta a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nu se mai întoarce la emisiunea”Vorbește lumea”, care acum este prezentată de Lili Sandu.

12 dec. 2022, 14:03
Adela Popescu a dezvăluit de ce nu se va mai întoarce la Vorbește lumea: ”Viața mea este oricum complicată”
Adela Popescu

Adela Popescu a dezvăluit de ce nu se va mai întoarce la Vorbește lumea. Frumoasa prezentatoare TV a mărturisit că traversează o perioadă destul de complicată și că în acest moment nu poate să  prezinte o emisiune în fiecare zi a săptămânii.

Citește și Îl mai știți pe ”Mitică” de la Vacanța Mare? Cum mai arată Emil Rădinoiu la 62 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Adela Popescu a dezvăluit de ce nu se va mai întoarce la Vorbește lumea

Adela Popescu și-a luat o pauză de televiziune, după ce a revenit din Republica Dominicană, unde a prezentat alături de Cabral, emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a spus că nu are de gând să se întoarcă la Vorbește lumea din cauză că situația de acasă este una destul de complicată și simte nevoia de liniște.

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată. Vreau să am din când în când momente de linişte.

Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soţul ei, n.r.) a plecat la filmări (pentru «Insula iubirii», de la Antena 1, n.r.). Mama mă ajută, e în Bucureşti. O vreme a fost şi mama lui Radu la noi…’, a declarat Adela Popescu pentru Click.

Vedeta a dezvăluit și cum se descurcă cu cei trei copii ai săi, în această perioadă, când soțul ei, Radu Vâlcan, este plecat la filmăriile pentru noul sezon ‘Insula Iubirii’.

”Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută… Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm”, a mai spus Adela Popescu.

Care sunt planurile vedetei pentru sfârșitul acestui an

Frumoasa prezentatoare TV așteaptă cu nerăbdare ziua în care soțul său se va întoarce acasă ca să petreacă sărbătorile în familie. După revelion, vedeta vrea să plece să se răsfețe într-o vacanță exotică.

„Radu se întoarce pe 20 decembrie şi apoi vom pleca, probabil, la Susani. Măcar pentru Revelion. După care aş vrea să mergem în vacanţă undeva la cald. Aşa ne-am dori… Dar nu ştiu dacă va fi o destinaţie foarte îndepărtată, precum Maldive. Sper să găsim o locaţie pentru care să călătorim maximum cinci ore’, a încheiat Adela.

Citește și Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment