Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. ”O să fiu regina lor”

Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a treia ora, iar în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” a făcut public și sexul copilului. Adela Popescu va avea un băiețel.

03 feb. 2021, 19:24
Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. ”O să fiu regina lor”

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. Prezentatoarea TV și soțul său și-au dorit mult cel de-al treilea copil și se pare că acesta a venit. Mai mult decât atât, va fi băiețel, ceea ce o face pe Adela Popescu mamă de trei băieți.

Citește și: Adela Popescu este însărcinată a treia oară. A anunţat la Vorbeşte lumea

În cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Adela Popescu a făcut public sexul celui de-al treilea copil. Vedeta este însărcinată în luna a patra și a precizat că își va ține fanii informați cu privire la cum va decurge toată această perioadă. Vestea sarcinii a fost dată tot în cadrul emisiunii pe care aceasta a prezentat-o până de curând.

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”

Adela şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive, acolo unde a plecat împreună cu soţul şi copiii, dar şi cu familia Laurei Cosoi. Prezentatoarea de la emisiunea Vorbeşte lumea a renunţat la emisiune, pentru că vrea să aibă grijă de sarcină, dar şi de cei doi băieţi.

Cum a dat vedeta vestea sarcinii

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie.

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună„ , a declarat vedeta la momentul respectiv.