Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea! Ce decolteu abisal a purtat în prima ediţie proaspăta mămică

Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea, după ce în luna ianuarie a acestui an anunţa că este gravidă cu al treilea copil şi s-a retras de pe micul ecran. Ei bine, între timp actriţa a devenit mamă şi surprinzător pentru multă lume, s-a întors la cârma emisiunii, însă fără Cove.

31 aug. 2021, 12:53
Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea! Ce decolteu abisal a purtat în prima ediţie proaspăta mămică
Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea

Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea. În prima ediţie a emisiunii, vedeta şi-a făcut apariţia pe micul ecran într-o ţinută completă din jeans, extrem de sexy, care i-a pus în evidenţă decolteul generos.

Chiar dacă a născut de puţin timp şi, potrivit declaraţiilor ei, mai are câteva kilograme de dat jos, prezentatoarea arată foarte bine şi este în mare formă.

Citeşte şi: Adela Popescu, despre botezul micuţului Adrian: „Știm locația, știm ziua, dar nu știm ținutele”

Adela Popescu a revenit la Vorbeşte lumea

La începutul emisiunii, prezentatoarea a ţinut un mic discurs despre revenirea sa la emisiune, a amintit cât de emoţionantă a fost momentul retragerii, dar a anunţat şi faptul că bunul ei prieten şi coleg, Cove, nu i se va alătura.

Bună dimineaţa şi bine v-am regăsit la Vorbeşte lumea! Vă spun cinstit că nu mă aşteptam ca ziua aceasta să vină atât de repede, dar iată-mă aici, servindu-mi, din nou, cafeaua alături de voi, dragii mei telespectatori şi colegii mei, de care-mi era atât de dor.

Îmi amintesc ca ieri ultima emisie din ianuarie şi ultimele lacrimi vărsate. Nu-mi imaginam, nu ştiam ce mă aşteaptă, eram însărcinată în patru luni, voiam să îmi protejez bebeluşul, familia, aşa că am hotărât să mă retrag şi să mă bucur de Vorbeşte lumea, de pe canapeaua mea de acasă şi nu cred că am făcut rău.

A fost o perioadă de tihnă, minunată, m-am odihnit, am călătorit, am petrecut mult timp de copiii mei, de familia mea şi sunt convinsă că a fost o decizie înţeleaptă.

Tocmai de aceea, pentru că ştiu că pare un gest inconştient întoarcerea mea atât de devreme aici, trebuie să ştiţi că, din fericire, am un soţ, care mă susţine foarte mult.

Ştiu că vă surprinde absenţa scumpiţelului meu, Cove, este absolut normal, toţi îl iubim, îl preţuim şi îi vom duce lipsa. Dar, viaţa merge mai departe şi prieteniile adevărate nu se destramă, tu ştii ce spun!”, a declarat Adela Popescu în prima emisiune după revenirea la cârma emisiunii Vorbeşte lumea.

https://www.youtube.com/watch?v=sL2wenDsUu8