Adela Popescu, despre botezul micuţului Adrian: „Știm locația, știm ziua, dar nu știm ținutele”

Adela Popescu a vorbit despre botezul micuţului Adrian, cel de-al treilea copil. Vedeta şi Radu Vâlcan au stabilit deja locația, ziua și biserica, dar nu știu încă ce ținute vor purta. Anunţul a fost făcut de prezentatoare pe reţelele de socializare.

23 aug. 2021, 21:17
Adela Popescu, despre botezul micuţului Adrian: „Știm locația, știm ziua, dar nu știm ținutele”
Adela Popescu, despre botezul micuţului Adrian

Adela Popescu

, despre botezul micuţului Adrian. Chiar dacă nu a oferit o dată exactă, vedeta a dat de înțeles că evenimentul creştinării celui de-al treilea băiețel va avea loc curând. A lăsat de înțeles că nu vor fi „așa de mulți’ oameni.

Adela Popescu, despre botezul micuţului Adrian

Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. (…) După ce punem la punct chiar toate detaliile, vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială… O vom trimite pe WhatsApp și vom și suna, că nu suntem așa de mulți”, a declarat Adela Popescu la InstaStory.

Pe data de 11 iulie, Adela Popescu l-a născut pe cel de-al treilea copil. Este vorba tot despre un băiețel, pe care toată familia îl adoră. La fel ca în cazul fraților lui, actrița și prezentatorul au ales ca numele lui să înceapă tot cu litera „A’. Astfel, pe micuț îl va chema Adrian.

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri despre chinul de la a treia naştere. „Imploram pentru încă puțină anestezie. Mă rugam și urlam”

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii. Vedeta a devenit de curând mama celui de-al treilea băieţel şi recunoaşte că nu este uşor. Încearcă să îşi împartă timpul aşa încât să nu simtă niciunul dintre băieţi neglijenţă din partea ei.

Recent, a făcut o postare pagina sa de Facbook, unde a povestit că fiul cel mare, Alexandru, a cerut să rămână la bunici, la Şuşani, iar cel mijlociu, Andrei a vrut să se întoarcă acasă, deoarece l-a luat dorul de casă şi de părinţi.

De ce este doar Andrei in piscina? Pentru ca Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare sa il mai lasat la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam.

Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa

Una peste alta lucrurile s-au asezat grozav. Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii.

Oricand ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a scris Adela Popescu pe reţelele de socializare.