Adela Popescu, momente de panică: „Mi-a fost rău, nu mă puteam da jos din pat. Mi-am făcut testul Covid”

Adela Popescu a trecut prin momente de panică în urmă cu câteva zile, când s-a trezit cu o stare de rău. Potrivit declaraţiilor sale, este prima dată când se confruntă cu astfel de stări, însărcinată fiind. Vedeta a făcut şi testul Covid pentru a vedea dacă nu este infectată.

14 apr. 2021, 08:45
Adela Popescu, momente de panică: „Mi-a fost rău, nu mă puteam da jos din pat. Mi-am făcut testul Covid”

Adela Popescu, momente de panică. Prezentatoarea TV este însărcinată în şase luni şi s-a speriat foarte tare, când s-a trezit, într-o dimineaţă, cu stări de rău. Bineînţeles, s-a gândit că poate are coronavirus, a făcut testul, însă, din fericire, a ieşit negativ.

Citeşte şi: Adela Popescu, despre numele copilului: „Cele trei care au intrat în finală”

Adela Popescu, momente de panică

Ulterior, după ce lucrurile s-au liniștit, Adela Popescu l-a trimis pe Radu Vâlcan să-i cumpere compot de vișine.

Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară. M-am panicat. Am făcut testul Covid. Aveam o stare groaznică, nu mă puteam da jos din pat. I-am zis lui Radu, la 10 noaptea, să-mi aducă neapărat compot de vișine. A făcut rost însă de compot de piersici, a sunat la delivery. Bun și ăla. Au fost primele pofte”, a povestit vedeta, în emisiunea „La Măruță”.

Aşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu

și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi. Puțini știu însă cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor românești pe care le-au filmat împreună și s-au îndrăgostit iremediabil.

Adela și Radu sunt părinții a trei copii, dar puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, povestea lor de iubire. Totul a început încă din perioada în care filmau împreună seriale românești. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” a declarat că frumoasa sa soție l-a trecut prin toate stările înainte de a începe o relație. Mai mult decât atât, Radu a dezvăluit că Adela i-a provoat insomnii și că se gândea în permanență la ea.

Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm / pace / performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Viva!.

Mai sincer ca niciodată, Radu Vâlcan a recunoscut că el și Adela erau atât de îndrăgostiți unul de celălalt, încât, atunci când s-au întors din vacanța în Bali au luat decizia de a se muta împreună. „Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună”, a mai spus Radu Vâlcan.