Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu Florin Călinescu. „I-a plăcut şi lui foarte tare!”

Adela Popescu a vorbit recent despre Florin Călinescu, alături de care a și lucrat, în trecut. Prezentatoarea TV are o opinie foarte bună despre fostul jurat de la "Românii au talent", despre care spune că este o persoană pe care vrei să o ai mereu în preajmă.

07 iun. 2023, 23:10
Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu Florin Călinescu. „I-a plăcut şi lui foarte tare!”
Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu Florin Călinescu. "I-a plăcut şi lui foarte tare!"

Adela Popescu, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu Florin Călinescu. Adela Popescu a detaliat reîntâlnirea pe care a avut-o cu Florin Călinescu, pe platourile de filmare.

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”

„Florin Călinescu e un om pe care vrei să îl ai în preajmă și să te uiți la el să vezi ce zice, ce energie are, ce glumește. Speri și să te certe, uneori, numai să te bage în seamă. I-a plăcut și lui foarte tare proiectul și s-a văzut, are niște secvențe. Radu a filmat cu el, eu nu. Nu aveam povești care să se întâlnească.Cu toate astea, a fost pur și simplu fascinant”, a declarat Adela Popescu pentru Unica.

„Nu mi-am dat seama că mi-a fost atât de dor. Dacă mă întreba cineva dacă vreau să mai fac film, aș fi spus că e suficient. A venit, însă, propunerea asta de la Petre Năstase și mi s-a părut wow! Vreau să îl fac orice s-ar întâmpla. Și nu am greșit, pentru că a fost fantastic de frumos. Personajul e diferit de mine. Sunt o tipă fixistă, tipicară, geloasă, tăioasă”, a mai spus Adela Popescu.

Citeşte şi: Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”

Adela Popescu a lucrat alături de Florin Călinescu la următorul ei film, dar cei doi nu au nicio scenă împreună. Chiarşi aşa, au avut o colaborare foarte bună în timpul filmărilor.