Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”

Chiar și cele mai frumoase căsnicii din lume au parte de momente tensionate și de certuri. Adela Popescu a dezvăluit detaii despre mariajul ei cu Radu Vâlcan și despre cine este persoana care iscă certurile în familia lor.

31 mai 2023, 11:47
Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”
Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”

Adela Popescu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care o are cu Radu Vâlcan, după nu mai puțin de 8 ani de căsnicie. Actrița a mărturisit că și în familia ei există foarte multe momente tensionate.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și din iubirea lor au rezultat trei copii superbi. Și Adela și Radu sunt oameni de televiziune, dar și oameni de afaceri. Cei care îi cunosc afirmă că formează o familie de nota zece. Totuși, foarte puțină lume știe că în spatele unui mariaj de durată, ca al lor, există foarte multe momente tensionate și compromisuri pe care au trebuit să le facă pentru a-și asigura longevitatea.

Citește și: Adelina Pestrițu, Adela Popescu și Laura Cosoi, colege pe platourile de filmare. Vedetele vor juca în cea mai așteptată comedie romantică a momentului

Despre acest subiet a vobit și Adela Popescu de curând. Ea a dezvăluit că au avut parte de obsacole și probleme de-a lungul relației, dar că le-au depășit. Mai mult de atât, aceasta a subliniat că simte că din relația lor lipsesc anumite lucruri, însă la finalul zilei ținta lor este aceeași, ceea ce face ca lucrurile să meargă. Aceasta a mai explicat că, deși, sunt la poli opuși de foarte multe ori, cei doi au aceeași viziune asupra familiei lor, așa că reușesc să se pună de acord în foarte multe privințe. Adela Popescu a explicat că fiecare decizie pe care o iau are în vedere binele pe termen lung al familiei. Tocmai acest lucru îi ajută să aibă parte de liniște și armonie în familie.

Adela Popescu despre relația cu Radu Vâlcan

„Nouă ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esențiale. Amândoi ne dorim același lucru, adică aveam aceeași țintă, care nu înseamnă vrem să ne facem casa nu știu unde sau vrem să ne schimbăm mașina, nu asta! Pentru noi familia este cel mai important lucru și când ai acest țel în minte permanent, tu știi că sacrifici orice pentru asta. Și alegerile pe care le-am făcut pentru a avea o familie cât mai echilibrată s-au dovedit a fi alegeri bune și constructive pentru noi. Nici certurile nu mai sunt la fel când tu te gândești cumva în economia vieții și a copilului tău, cum poate nu e bine să asiste la anumite discuții și atunci zici: lasă-mă, ce să ne mai certăm și așa mai departe. Adică pentru noi țelul ăsta comun ne-a salvat”, a spus Adela Popescu, conform Playtech. 

Adela Popescu a dezvăluit că și în familia ei există diverse tensiuni și a recunoscut și cine este persoana cara pornește certurile, dar și cine rușește să le stingă. În acest mod s-a aflat că Radu Vâlcan este cel care se ambalează și uneori se enervează fără motiv, iar Adela este cea care reușește să nu inflameze și mai tare spiritele și să pună capăt momentelor tensionate.

”Să știi că nu se simte (nr, diferența de vârstă dintre ei) Are multă experiență el într-adevăr, dar dintre noi doi el e mai coleric. Adică eu sunt cea care pun stop așa cum ar veni. El se ceartă cu mine, el se împacă cu mine. Eu doar sunt aici, aștept: băiete, hai, ce vrei? Vrei să ne certăm astăzi? Ne certăm. Vrei să ne împăcăm? Gata! Eu nu mă cert și nici nu mă împac”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Citește și: Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”