Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”

Adela Popescu se poate considera o femeie de succes. Recent, aceasta a dezvăluit mai multe aspecte neștiute despre viața ei. Blondina a povestit că a avut nevoie de soțul ei pentru a trece peste momentele dificile.

03 apr. 2023, 12:41
Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”

Adela Popescu se poate considera o femeie de succes. Are bucuria de a avea o familie superbă alături de soțul ei cu care are trei copii. În plus, aceasta se bucură de o susținere uriașă din partea comunității de pe rețelele de socializare. Vedeta ProTV este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde își împărtășește cele mai intime momente. Recent, aceasta a dezvăluit mai multe aspecte neștiute despre viața ei.

Citește și: Vestea momentului în TV. Adela Popescu se întoarce la televizor. Cu ce post TV a semnat

Adela Popescu a povestit recent că a avut extrem de multe dubii cu privire la șansele ei de a ajunge în lumina reflectoarelor. Blondina a mărturisit că în prezent este extrem de mulțumită de modul în care arată viața ei, însă în trecut aceasta a avut momente în care nu reușea să se mai regăsească. Aceasta a mai explicat că soțul ei, Radu Vâlcan a ajutat-o foarte mult să își găsească drumul.

„A fost perioada în care am construit tot ce culeg acum, dar a fost și perioada în care m-am pierdut cel mai tare pe mine. Mi se părea că nu sunt suficient de cizelată, mi se părea că nu sunt suficient de citită, intrasem într-o lume pe care nu o cunoșteam, eu am jucat în seriale cu actori uriași și aveam cultură cinematografică spre zero. Trăisem într-un sat în care prindeam doar TVR 1, atunci mi-am dezvoltat mai multe frustrări. (…)  Am momente când mă simt singură și deznădăjduita și am momente când mă simt cea mai puternică de pe pământ. Mă simt mai des cea mai puternică de pe pământ, de câțiva ani, de când l-am întâlnit pe soțul meu, el m-a ajutat foarte mult în asta. Dacă ar fi să numesc elementul cel mai important care m-a ajutat să ajung acolo unde mi-am dorit… sunt foarte empatică, sunt foarte profundă și cred că și amuzantă”, a povestit Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu a depășit orice provocare

Adela Popescu a afirmat că de fiecare dată a „jucat după regulile ei”, fiind mereu hotărâtă să obțină ceea ce vrea, așadar a reușit mereu într-un fel sau altul să treacă peste orice obstacol sau provocare.

„- All good?

– All good! Am spus eu. Mulțumesc de întrebare.

All good? M-am întrebat apoi eu pe mine…

Dincolo de provocările unei vieți pline așa cum este a mea, a nopților nedormite, a fricilor, a încercării de a regla emoțiile puilor de lângă mine, de frustrarea că nu sunt exemplul care mi-aș dori să fiu pentru ei.  De lipsa de energie și de implicare din discuțiile târzii cu soțul meu, de greșelile pe care le fac cu voie sau fără voie… dincolo de toate astea eu pun capul liniștită pe pernă în fiecare noapte.  Adorm cu inima ușoara și curată. Și asta pentru că în fiecare moment al vieții mele am aplicat #regulilemele știind foarte clar care este drumul meu, povestea mea. Și ele mi-au servit drept busolă în fiecare moment în care trebuia să iau o decizie.  Vă doresc să vă găsiți busola și dacă puțin din povestea mea vă ajută în acest demers, sunt fericită”, a mai adăugat Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic: „Când copilul tău este în pericol, nu există nimic”