Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre lupta sa cu o boală teribilă. „Nu am dormit și am plâns!”

Adela Popescu a mărturisit că a trecut prin momente dramatice, din cauza unei probleme medicale care a speriat-o teribil!

02 feb. 2022, 19:52
Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre lupta sa cu o boală teribilă. „Nu am dormit și am plâns!”
Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre lupta sa cu o boală teribilă

Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre lupta sa cu o boală teribilă. Vedeta a avut un moment de confesiune chiar în emisiunea pe care o moderează la Pro TV.

Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre lupta sa cu o boală teribilă. „Nu am dormit și am plâns!”

Adela Popescu a mărturisit, într-o discuție cu Eugenia Șerban, la „Vorbește Lumea”, că a trecut printr-o problemă medicală care a speriat-o foarte tare, în contextul în care actriţa a avut cancer. „Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și atunci am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea. Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică. Întotdeauna am crezut că dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama fiind pusă aproape în situația aceea că nu aș putea să o fac”, a dezvăluit Adela Popescu.

Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu. Cum şi-a cucerit soţia şi ce a lucrat înainte să devină vedetă

Eugenia Șerban a spus că este indicat un consult la medic. „E cel mai bine să nu ne imaginăm nimic, să lăsăm să vedem dacă e cazul să ne facem stres sau nu. N-are sens să ne stresăm înainte de a afla că s-ar putea să avem ceva”, a spus Eugenia Șerban.

Adela Popescu a dezvăluit cum au afectat-o cele trei nașteri: „Mă mișc ca o băbuță”

Adela Popescu a ajuns în noiembrie 2016 de urgență la spital cu dureri abdominale puternice. În urma investigațiilor, medicii i-au pus diagnosticul de peritonită, adică o apendicită care s-a agravat și care putea avea urmări groaznice, motiv pentru care au operat-o de urgență!