Adela Popescu, dezvăluiri şocante: „Am dormit într-o morgă. Şi erau colocatari acolo”

Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, Adela Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care a avut anxietate și atacuri de panică.

15 ian. 2023, 19:14
Adela Popescu, dezvăluiri şocante: „Am dormit într-o morgă. Şi erau colocatari acolo”
Adela Popescu a dezvăluit cum s-ar putea numi băieţelul ei.

Adela Popescu a debutat în lumea actoriei pe vremea când avea doar 18 ani. Vedeta s-a făcut plăcută de public prin numerosele roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Cu toate astea, viața de actor nu este una ușoară. Adela Popescu a povestit în ce loc neobișnuit a ajuns să doarmă, din cauza oboselii.

Prezentatoarea TV a povestit cum a ajuns să doarmă într-o morgă. Aceasta se afla pe platourile de filmare, moment în care, cuprinsă de oboseală, a fost băgată  într-un frigider specific unui astfel de loc, acolo unde a și adormit.

„Am dormit într-o morgă. La o filmare. M-au băgat în frigider, acolo unde filmam și până au aranjat camerele, eu am adormit. Și erau și colocatari în morgă”, a mărturisit prezentatoarea TV în cadrul unei emisiuni.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie superbă. Cu toate astea, în trecut, soția lui Radu Vâlcan s-a confruntat cu mai multe probleme din cauza stresului și a nopților nedormite.  Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, Adela Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care a avut anxietate și atacuri de panică.

Ioana Țiriac face ravagii pe Instagram, iar admiratorii sunt copleșiți de frumusețea ei: „Megan Fox, tu ești?”
“Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a dezvăluit prezentatoarea TV, într-o emisiune TV.

Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit competiţia „Survivor România”. Suma pe care trapperul ar trebui să o plătească pentru „noncombat” l-ar putea arde la buzunare
Adela Popescu: “O jumătate de an, n-am dormit noaptea”
Adela Popescu a mărturisit că, din cauza atacurilor de panică, timp de un an de zile nu s-a putut odihni, deoarece îi era frică că o să moară în somn. “Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun» M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor” , a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu îi ține locul lui Cătălin Măruță
Adela Popescua sărit imediat în ajutor colegului său de breaslă, Cătălin Măruță, cât timp acesta se reface, în urma unei operații suferite la picior.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu, potrivit protv.