Adelina Pestrițu, Adela Popescu și Laura Cosoi, colege pe platourile de filmare. Vedetele vor juca în cea mai așteptată comedie romantică a momentului

Adelina Pestrițu, Adela Popescu și Laura Cosoi sunt o parte dintre vedetele implicate în producția celei mai așteptate comedii romantice.

06 mai 2023, 19:17

Adelina Pestrițu, Adela Popescu, Laura Cosoi și Emilia Popescu, o parte dintre numele răsnuătoare care s-au implicat în cea mai așteptată comedie romantică a momentului. Cele mai apreciate actrițe de telenovele din România se reîntâlnesc pentru filmarea peliculei, care va începe zilele acestea, pe litoralul românesc.

Chiar dacă are mai puțină experiență în zona producției de film, Adelina Pestrițu se alătură și ea distribuției, iar, potrivit mediaflux.ro, bruneta va juca propriul rol în producția românească.

Citește și: FOTO: Adelina Pestrițu, revoltată. Ce a supărat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu: „Societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment”

Regia comediei romantice în care vor juca cele mai cunoscute vedete de la noi este semnată de Petre Năstase.

Cu toate astea, nu este pentru prima dată când Adelina Pestrițu și Adela Popescu sunt colege pe platourile de filmare. În 2010, bruneta a debutat în actorie cu un rol episodic în telenovela „Iubire și onoare”, în care Adela Popescu juca rolul principal.

„A fost foarte frumos, mai ales că a fost debutul meu în actorie, am avut marea onoare să joc alături de actori foarte mari. Întreaga echipă a fost alături de mine și m-am simțit ca ACASĂ”, a dezvăluit Adelina.

Citește și: Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”

Atunci, vedeta a interpretat-o pe Andreea, o frumoasă tânără, prietenă de-ale lui Carmen, rol interpretat de Adela Popescu.

„M-au sunat și m-au întrebat dacă aș vrea să joc un rol în telenovelă. Am spus “Da” imediat. Deși aveam un program destul de încărcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Îmi doream foarte mult să joc un rol în această producție pe care o urmăresc. Mi-a plăcut foarte mult de Adela Popescu, din fața televizorului o vezi în rolul pe care-l intepretează, în realitate este foarte dulce, prietenoasă și am fost plăcut impresionată”, mărturisea Adelina la acea vreme.