Adela Popescu, mărturisire şocantă: „Nu vreau să iau secretul în mormânt. Eu am o fată.”

Adela Popescu a făcut o mărturisire şocantă în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, "Vorbeşte lumea". Înainte să intre în platou o invitată, prezentatoarea a dezvăluit un "secret" şi anume că are o fată.

07 apr. 2022, 16:46
Adela Popescu, mărturisire şocantă: „Nu vreau să iau secretul în mormânt. Eu am o fată.”
Adela Popescu, mărturisire şocantă

Adela Popescu, mărturisire şocantă. Mai în glumă, mai în serios, preznetatoarea a rostit câteva cuvinte, la care fanii au rămas fără suflare. „Cred că a venit momentul să vă fac o destainuire foarte importantă. Nu vreau să iau secretul în mormânt, când o să fie cazul. Eu am o fată.„, a spus preznetatoarea TV.

Citeşte şi: Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale VIDEO

Adela Popescu, mărturisire şocantă

Pe același ton, Adela a completat însă că e vorba de Jennifer Dumitrașcu, tânăra care i-a fost fiică în serialul Îngerașii, filmat acum aproape 14 ani.

Jennifer Dumitrașcu e acum o domnișoară în toată regula, e cunoscută sub numele de Jennifer 911 și pentru moment e mult mai orientată către muzică decât spre actorie.

Serialul „Îngerașii” a fost unul dintre cele mai urmărite producții de la Acasă TV. Acolo s-a remarcat și Jennifer Dumitrașcu în rolul Carinei.

Adela Popescu a trecut prin momente dificile

Adela Popescu a trecut prin momente dificile la începutul carierei sale. Acum, este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare TV, o soţie şi o mamă extraordinară, însă puţină lume ştie că a avut perioadă groaznică în care credea că o să moară în somn.

Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, prezentatoarea a vorbit cu sinceritatea despre clipele grele prin care a trecut la începutul carierei. Pentru că muncea pe brânci și nu mai avea timp să se odihnească, a început să aibă atacuri de panică.

Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi.

Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor.

Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus dar noi cum de nu am știut asta?. Iar eu le-am răspuns: Nici eu n-am știut să vă spun.

M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a dezvăluit prezentatoarea TV.