Adela Popescu, despre numele copilului: „Cele trei care au intrat în finală”

Adela Popescu a dezvăluit care sunt opţiunile de nume pentru băieţelul său. Vedeta a ţinut cont şi de sugestiile telespectatorilor şi a făcut un top trei, care au fost pe placul ei, dar şi al soţului. Alexandru şi Andrei sunt excluse, deoarece aşa se numesc cei doi băieţi.

04 mart. 2021, 10:17
Adela Popescu, despre numele copilului: „Cele trei care au intrat în finală”
dezvăluit cum s-ar putea numi băieţelul ei.

Adela Popescu, despre numele copilului. „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze.

Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a declarat viitoarea mămică.

Citeşte şi: Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. Vedeta se bucură de o vacanţă exotică

Adela Popescu, despre numele copilului

Ulterior, Adela a mărturisit ce nume preferat i-a sugerat soțul său: “Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el (n.r.: Cove), la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să-mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”.

Un Aristotel, un Alex nu vă mai place.  (…). Să ne ancorăm în prezent, un Covidel, un Pandemic. Dacă era fată îi puteți spune Pandemia”, i-a sugerat, în glumă, Cove la emisiunea Vorbeşte lumea.

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină

Prezentatoarea a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care precizează cât de important este să punem sănătatea pe primul loc.

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid.

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic! Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.