Adela Popescu, PLINĂ DE VÂNĂTĂI: Sunt total împotriva violenţei domestice! M-am gândit mult dacă să povestesc

Adela Popescu şi-a speriat îngrozitor cititorii de pe blog după ce a postat fotografii în care apare cu picioarele pline de vânătăi. Mesajul ei suna destul de grav la început dând de înţeles că a fost victima violenţei domestice, însă totul s-a dovedit fiind o mică glumă. Actriţa a explicat că cel care i-a făcut vânătăile este chiar căţelul ei şi nu Radu cum se înţelegea la început.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 18:36

„Sunt total împotriva violenţei domestice! M-am gândit mult dacă să povestesc sau nu…Dar pentru că acest blog există tocmai pentru a spune despre mine lucrurile pe care în alt context nu le-aş spune, m-am decis! O sa încep prin a vă arăta câteva imagini dureroase. De ce am ezitat până acum? Pentru că ştiam că atunci când imaginile vor fi publice, cel ce a săvârşit aceste fapte, va trebui să plătească.

” Monstrul” este nimeni altul decât Ciulică, puiul meu pofticios şi lacom, care nici după 2 saci din bobiţele lui preferate nu ar refuza o bucăţică de castravete, măr sau pâine. Ar mânca oricât şi oricând. Se caţără efectiv pe picioarele mele şi-şi frasuie lăbuţele într-un ritm ametitor, dureros până la lacrimi.

Nu recunoaşte nicio autoritate atunci când vine vorba de mâncare. Eu şi Radu tacem malc, exact aşa cum fac toţi supuşii în faţa sefului haitei din care fac parte. Ne spunem şi noi off-ul cum putem, în on-line, pe ascuns, fericiţi că Ciu nu şi-a făcut încă pagină de facebook.:)„, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Citeşte şi: Adela Popescu vrea să devină mămică: „Un copil uneşte un cuplu cel mai tare”