Adela Popescu trece prin momente grele. Copiii vedetei au probleme de sănătate: „Viroze, febre, muci”

Adela Popescu trece prin momente grele. Prezentatoarea de la Vorbeşte lumea a avut parte de o surpriză neplăcută, fix la început de weekend, cei trei copii s-au îmbolnăvit. Vestea a fost împărtăşită şi cu prietenii virtuali, pe reţelele de socializare.

28 mai 2022, 09:55
Adela Popescu trece prin momente grele. Copiii vedetei au probleme de sănătate: „Viroze, febre, muci”

Adela Popescu trece prin momente grele. Deşi face faţă cu brio, vedeta recunoaşte că este destul de greu şi obositor cu trei copii, însă o are pe mama ei, care o ajută de fiecare dată când este nevoie.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu din cauza unei reclame la scutece: „Când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geantă”

Adela Popescu trece prin momente grele

Cel mai dificil este atunci când micuţii se îmbolnăvesc, aşa cum s-a întâmplat acum. Adela şi-a anunţat comunitatea că băieţii au fost atinşi de viroze şi nu sunt foarte bine în aceste momente.

Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși.„, este mesajul postat de Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre momentele dificile în relaţie

Chiar dacă sunt foarte amuzanţi şi simpatici atât la TV, cât şi pe reţelele de socializare, au existat şi perioade grele în viaţa lor sentimentală, însă găsesc mereu o soluţie şi rezolvă problemă. Adela şi Radu spun că cel mai important într-o relaţie este comunicarea, înainte de orice.

Relaţia noastră este construită pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună. Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție.

Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.ro.