Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu din cauza unei reclame la scutece: „Când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geantă”

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să le critice pe vedetele care fac reclamă la diferite produse pe reţelele sociale. Şi nu sunt puţine. De data aceasta, a luat-o în colimator pe Adela Popescu, care promovează scutece fără a menţiona că este vorba, de fapt, despre un parteneriat plătit.

23 mai 2022, 09:55

Oana Zăvoranu se declară indignată de faptul că vedetele noastre le recomandă oamenilor să cumpere diverse produse pe care ele le primesc gratis pentru a le promova sau hiar sunt plătite de producători pentru a le face reclamă. Uneori, însă, vedetele „omit” să menţioneze acest lucru. Asta s-a întâmplat şi cu Adela Popescu. După „mocangiştii” – aşa cum îi numeşte Oana – Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Daiana Anghel şi Adelina Pestriţu, a venit şi rândul Adelei.

Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu: „Ea e plătită să vorbească de caca”

Totul a pornit de la faptul că Adela a publicat mai multe clipuri pe InstaStory în care recomandă nişte scutece. Oana este de părere că Adela a recurs la un gest ridicol, acela de a vorbi despre bebeluşii care „fac caca, că poate mămicile nu ştiau că ăştia mici fac şi caca„.

Citeste si Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie: „Prin venele mele curge sânge curat”

Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu„, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, aprecieri la adresa lui Răzvan Fodor

Comentariile legate de Adela Popescu au venit după ce Oana Zăvoranu l-a felicitat pe Răzvan Fodor pentru un parteneriat plătit cu un ONG care se ocupă de animalele abandonate. Deşi Răzvan a primit bani pentru a publica mesaje despre asociaţie, Oana a punctat că e pentru o cauză bună, nu ca alte persoane.

Aţi văzut că se poate şi altfel, săracilor, care ştiţi doar să vă izmeniţi pe social media pe prostituţie şi promiscuitate… sau în cel mai fericit caz, pe un crevete şi o ciorbă sleită?. Bravo, măi, băiatule, pentru asta te felicit. Nu ţi-am zis niciodată, tu ai fost „MY CELEBRITY CRUSH”„, a scris Oana pe Instagram.

Citeste si Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actriţa a dezvăluit cum se menţine la 48 de ani


loading...
Partenerii noștri