Adela Popescu vrea să slăbească. Vedeta a găsit soluția pentru a da jos 3 kilograme: „Mi-e rușine să mai mănânc”

Adela Popescu vrea să slăbească, însă îi este foarte greu, pentru că este o persoană gurmandă și nu se poate abține să nu guste din preparatele culinare. Ei bine, pentru că are trei kilograme care o incomodează, deși soțul ei spune că îi stă bine așa, vedeta a găsit o soluție pentru a le da jos.

16 sept. 2023, 09:56
Adela Popescu vrea să slăbească. Vedeta a găsit soluția pentru a da jos 3 kilograme: „Mi-e rușine să mai mănânc”

Adela Popescu vrea să slăbească. Prezentatoarea TV are mare grijă de felul în care arată, însă, în ultima perioadă recunoaște că a cam dat iama la frigider, motiv pentru care a luat câteva kilograme în plus.

Citește și: Clipe scoase din filmele de groază trăite de Adela Popescu! Cum a reacționat actrița când și-a văzut fiul: „Eu am crezut că mor, efectiv. Mi-am înghițit limba”

Adela Popescu vrea să slăbească

Vedeta recunoaște că nu se simte confortabil cu kilogramele pe care le-a luat în plus, motiv pentru care vrea să slăbească. Legat de alimentație, spune că nu prea se poate abține, însă lucrul care o motivează cel mai mult este sala de sport.

Pe scurt, am luat 3 kilograme. Chiar dacă unele persoane spun că arăt foarte bine, așa cum este cazul lui Radu, eu mă simt confortabil cu minus trei kile față de câte am acum. Așa că am încercat să găsesc soluții. Am zis să nu țin diete pentru că m-aș frustra și am decis să reduc din cantitatea de mâncare.

M-a ținut ambiția doar până la prânz când am devorat un sandviș cu focaccia și mortadela, apoi o ciorbă de perișoare și creveți în unt. Analizând situația mi-am dat seama de ce e important sportul pentru mine. Pentru că mă face să-mi fie rușine. Să-mi fie rușine pentru munca depusă la sală. Dacă mă gândesc la cât efort am făcut la fitness, mi-e rușine să mai mănânc”, a mărturisit Adela Popescu, pe rețelele sociale.

Adela Popescu, dezvăluiri după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și din iubirea lor au rezultat trei copii superbi. Și Adela și Radu sunt oameni de televiziune, dar și oameni de afaceri. Cei care îi cunosc afirmă că formează o familie de nota zece. Totuși, foarte puțină lume știe că în spatele unui mariaj de durată, ca al lor, există foarte multe momente tensionate și compromisuri pe care au trebuit să le facă pentru a-și asigura longevitatea.

Nouă ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esențiale. Amândoi ne dorim același lucru, adică aveam aceeași țintă, care nu înseamnă vrem să ne facem casa nu știu unde sau vrem să ne schimbăm mașina, nu asta! Pentru noi familia este cel mai important lucru și când ai acest țel în minte permanent, tu știi că sacrifici orice pentru asta.

Și alegerile pe care le-am făcut pentru a avea o familie cât mai echilibrată s-au dovedit a fi alegeri bune și constructive pentru noi. Nici certurile nu mai sunt la fel când tu te gândești cumva în economia vieții și a copilului tău, cum poate nu e bine să asiste la anumite discuții și atunci zici: lasă-mă, ce să ne mai certăm și așa mai departe. Adică pentru noi țelul ăsta comun ne-a salvat”, a spus Adela Popescu.