Clipe scoase din filmele de groază trăite de Adela Popescu! Cum a reacționat actrița când și-a văzut fiul: „Eu am crezut că mor, efectiv. Mi-am înghițit limba”

Adela Popescu a dezvăluit cât de emoționată și îngrijorată a fost în momentul în care și-a văzut fiul într-o ipostază cât se poate de periculoasă. Totul s-a întâmplat în vacanța lor din Bali.

18 iul. 2023, 23:23
Clipe scoase din filmele de groază trăite de Adela Popescu! Cum a reacționat actrița când și-a văzut fiul: „Eu am crezut că mor, efectiv. Mi-am înghițit limba”
Clipe scoase din filmele de groază trăite de Adela Popescu! Cum a reacționat actrița câns și-a văzut fiul: „Eu am crezut că mor, efectiv. Mi-am înghițit limba”

Adela Popescu este îndrăgită de publicul larg din România, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta nu se sfiește să împărtășească pe rețelele de socializare detalii despre viața ei personală, motiv pentru care a reușit să adune în jurul ei o comunitate extrem de numeroasă, care așteaptă cu sufletul la gură fiecare dezvăluire. Cu toate acestea, Adela Popescu și-a obișnuit fanii cu faptul că este extrem de transparentă, ceea ce înseamnă că nu evită să vorbească și despre momentele mai puțin plăcute de viața ei.

Citește și: Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată: „Mi-a zis că eu așa sunt”

De curând, actrița a vorbit despre un moment extrem de intens pe care l-a trăit alături de fiul ei. Aceasta a avut parte de emoții uriașe din cauza fiului ei cel mare, Alexandru, atunci când se aflau în vacanță în Bali. Cu toate că băiatul a dovedit de-a lungul timpului ca are extraordinar de mult curaj, participând la competiții de înot și câștigând  numeroase premii, Adela Popescu nu a avut cum să nu aibă emoții atunci când copilul și-a dorit se dea pe o tiroliană amplasată la înălțime.

„Am stat aproape o lună acolo (n. red în Bali), însă dincolo de faptul că e foarte frumos, de salturile uriașe pe care le-au făcut toți trei copiii, de la întoarcerea din vacanță. Voiam să vă spun, că am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Adică, Alexandru de când era mic nu a fost niciodată un copil timid. Foarte vorbareț, foarte volubil, calitatea lui pricipala, din punctul nostru de vedere, era că-și făcea foarte repede prieteni. Avea o putere de adaptabilitate fenomenală, pur și simplu. Însă când trebuia să mergem la un loc de joacă se dădea, dar nu era așa înnebunit, era mai precaut, punea un picioruș înainte, să nu se lovească. El, copil fiind, nu s-a lovit, nu-mi amintesc să aibă niște lovituri nasoale, cum a avut Andrei.(…) Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri de înot. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el.”, a mai zis protagonista.

Atunci când au fost în vacanță în Bali, Adela Popescu alături de familia ei s-au bucurat de diverse atracții turistice. Printre acestea s-a numărat și o zonă special amenajată cu tiroliene și leagăne înalt suspendate. Surprinzător, copilul lor a exprimat dorința de a încerca o tiroliană.

„De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc. Iar acum, în Bali, ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: „Exclus, e prea sus, nu se poate”. Eu mi-am înghițit limba și am zis: „Hai mă să încercăm, dacă el vrea”. Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: „Exclus data viitoare”, a dezvăluit Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri șocante după 8 ani de mariaj cu Radu Vâlcan : „Nouă ne lipsesc multe lucruri. El e mai coleric, se ceartă cu mine”