Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată: „Mi-a zis că eu așa sunt”

Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și chiar dacă sunt împreună de mulți ani, se iubesc ca în prima zi. Niciodată nu uită să-și demonstreze aceste sentimente puternice, prin diferite gesturi mici.

09 iun. 2023, 08:31
Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată: „Mi-a zis că eu așa sunt”
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată. Prezentatorul de la Insula Iubirii și-a înștiințat fanii de faptul că vedeta nu și-a dat aprobarea pentru ca el să facă publică acea poză și, cu toate acestea, a ales să distribuie public, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Citește și: Problemele uriașe care o copleșesc pe Adela Popescu. Vedeta ProTV este debusolată:„ Am dezvoltat mai multe frustrări. Am momente când mă simt singură”

Cum a reacționat Adela Popescu după ce soțul ei a postat o fotografie cu ea nemachiată

Vedeta a declarat că nu știa de gestul soțului ei, dar, chiar dacă nu i-a plăcut poza, nu s-a supărat pe el, pentru că nu a fost rău intenționat.

I-am zis: „Dar tu o poză mai frumoasă nu puteai să găsești?” Pe mine m-a emoționat ce a postat el, ce a scris el m-a emoționat tare, dar la poză am zis „Hai, măi iubire. Cu petele alea pe față?”. Și mi-a zis că eu așa sunt, asta sunt și am zis ok, bine. Probabil că dacă mă supăram, ar fi șters-o, dar nu se pune problema, îți dai seama”, a declarat Adela Popescu, pentru Spectacola.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și din iubirea lor au rezultat trei copii superbi. Și Adela și Radu sunt oameni de televiziune, dar și oameni de afaceri. Cei care îi cunosc afirmă că formează o familie de nota zece. Totuși, foarte puțină lume știe că în spatele unui mariaj de durată, ca al lor, există foarte multe momente tensionate și compromisuri pe care au trebuit să le facă pentru a-și asigura longevitatea.

Nouă ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esențiale. Amândoi ne dorim același lucru, adică aveam aceeași țintă, care nu înseamnă vrem să ne facem casa nu știu unde sau vrem să ne schimbăm mașina, nu asta! Pentru noi familia este cel mai important lucru și când ai acest țel în minte permanent, tu știi că sacrifici orice pentru asta.

Și alegerile pe care le-am făcut pentru a avea o familie cât mai echilibrată s-au dovedit a fi alegeri bune și constructive pentru noi. Nici certurile nu mai sunt la fel când tu te gândești cumva în economia vieții și a copilului tău, cum poate nu e bine să asiste la anumite discuții și atunci zici: lasă-mă, ce să ne mai certăm și așa mai departe. Adică pentru noi țelul ăsta comun ne-a salvat”, a spus Adela Popescu.