Adele a slabit 45 de kilograme şi are un nou iubit. Ce dietă a folosit celebra cântăreaţă

Cântăreața britanică Adele a publicat pe Instagram o poză cu ea și cu noul ei iubit. Adele (33 de ani) are o relație cu Paul Rich (40 de ani), un impresar sportiv din SUA, care are sub contract jucători celebri de baschet, precum LeBorn James.

21 sept. 2021, 10:00
Adele a slabit 45 de kilograme şi are un nou iubit. Ce dietă a folosit celebra cântăreaţă

Adele a slabit 45 de kilograme şi are un nou iubit. Adele (33 de ani) şi Paul Rich (40 de ani) au fost impreuna la nunta lui Anthony Davis, un alt jucator de baschet reprezentat de Paul Rich. Adele și Paul Rich ar forma un cuplu din luna iulie a acestui an, însă abia acum au recunoscut oficial că sunt împreună. Chiar cântăreaţa a fost cea care a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste printr-o postare pe Instagram, în care apare în ipostaze tandre alături de iubit.

Adele a slabit 45 de kilograme şi are un nou iubit

În anul 2019, Adele a intentat cererea de divorț care a fost finalizat abia în luna martie a acestui an. Artista s-a despărțit de antreprenorul Simon Konecki. Cei doi au stabilit că vor împărți custodia fiului lor în vârstă de 8 ani, Angelo. În privința bunurilor, s-a speculat că artista ar fi fost forțată să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu Simon Konecki.

Ioana Simion, la dietă drastică! S-a afişat în formă maximă la nunta Simonei Halep FOTO

Din 2017, vedeta a inceput o dieta bazata pe eliminarea alimentelor procesate si a zaharurilor, regim combinat cu o rutina stricta in privinta exercitiilor fizice – antrenamente cardio si pentru intarirea musculaturii. Interpreta hitului „Hello!” a slabit 45 de kilograme in ultimii patru ani.