Adele, transformare extremă. Vezi cum a evoluat în cei patru ani de carieră GALERIE FOTO

În cei patru ani de carieră de până acum, Adele a suferit o transformare extremă. Din tânăra timidă şi neîngrijită, Adele a devenit o doamnă sexy, în ciuda formelor încă rubensiene şi a derapajelor comportamentale gen degetul mijlociu fluturat pe scena Brit Awards.
Romania TV
25 feb. 2012, 12:03
Adele, transformare extremă. Vezi cum a evoluat în cei patru ani de carieră GALERIE FOTO

Adele bifa prima sa apariţie pe o scenă, în noiembrie 2007. Acum, la început de 2012, a câştigat şase premii Grammy şi două distincţii la Brit Awards. În timpul scurs între cele două borne, ea a trecut prin multe evenimente care i-au schimbat viaţa, printre care o despărţire dureroasă din care s-a născut însă albumul „21”, care s-a bucurat de un succes uriaş, şi o operaţie la corzile vocale. Acum, Adele şi-a regăsit echilibrul, s-a îndrăgostit şi înfloreşte de la o zi la alta.

Iată cum a evoluat Adele de la debut şi până în prezent:

Noiembrie 2007 – Adele, la prima apariţie pe scenă. Cu un breton tăiat neglijent şi cu un zâmbet larg, l-a acompaniat la chitară rece pe Will Young, la un eveniment caritabil.

Februarie 2008 – Adele câştigă premiul Critics’ Choice la Brit Awards, iar single-ul Chasing Pavements este pe locul doi în topuri. Se observă o schimbare de ţinută, artista britanică orientându-se spre creatori de modă specializaţi pe îmbrăcăminte pentru persoanele supraponderale.

Vara lui 2008 – Adele este fotografiată într-o ţinută absolut neglijentă, chiar urâtă, la premiera unui film. Nefericită în dragoste, după despărţirea de iubitul ei, îşi anulase turneul în SUA şi îşi îneca amarul în băutură.

Toamna lui 2008

În 2009, Adele a câştigat două premii Grammy, pentru cel mai bun debut şi pentru cea mai bună voce pop feminină. În look-ul ei se remarcă intervenţia unui stilist. Cariera sa pare să o apuce pe un făgaş ascendent.

Decembrie 2010 – Adele lucrează la al doilea album al său, dar suferă de o lipsă teribilă de inspiraţie. Culoarea părului său s-a mai deschis, iar machiajul este perfect.

Martie 2011 – Adele este surprinsă de fotografi într-o ţinută neglijentă şi vizibil răvăşită. Tocmai lansase albumul „21”, care în numai o săptămână avea să „spargă” toate topurile. Mai târziu, Adele avea să recunoască că a scris toate piesele într-o singură noapte, după ce a consumat foarte mult alcool din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

Iulie 2011 – În numai câteva luni, Adele s-a schimbat radical. Pe lângă faptul că a mai dat jos câteva kilograme, ea a apărut la sediul Radio 1, pentru un interviu, coafată, cu ochelari de soare şi purtând tocuri înalte. Totuşi, a refuzat să spună cine a fost vinovat pentru inspiraţia amară care i-a adus atât de mult succes.

Decembrie 2011 – Adele postează pe Twitter prima fotografie de după operaţia la corzile vocale suferită în octombrie. Este vizibil mai slabă şi dezvăluie că între timp a devenit vegetariană.

2012 – Adele apare pe coperta ediţiei pentru SUA a revistei Vogue, în care afirmă sus şi tare că nu mai vrea să scrie niciodată un „album de despărţire”. „Gata, nu vreau să mai fiu o vrăjitoare amărâtă”, a spus ea.

Februarie 2012, premiile Grammy – Adele şi-a schimbat culoarea părului, trecând la blond, poartă ruj roşu aprins şi o ţinută Armani la premiile Grammy, unde a şi cântat pentru prima oară după operaţia la gât.

Februarie 2012, Brit Awards – Duminica trecută, la gala Brit Awards, Adele a apărut mult mai slabă şi a purtat o pereche de cercei De Beers, în valoare de 267.000 de lire sterline. Elegantă şi diafană, Adele şi-a ieşit însă din pepeni şi a făcut gesturi obscene pe scenă când discursul de mulţumire de după cel de-al doilea premiu i-a fost întrerupt de organizatori.

DailyBusiness
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
Spynews
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Bzi.ro
Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!
Fanatik.ro
Lidl bagă la raft de joi, 24 octombrie, trei produse perfecte pentru casă pe care mulți români și le doresc. Sunt la ofertă, cel mai ieftin costă 9.99 de lei, și se vor vinde imediat
Capital.ro
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Playtech.ro
Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Un detaliu a atras atenția tuturor
DailyBusiness
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
Adevarul
Goana după hidrogen. România are o resursă naturală care ar putea asigura nevoile energetice ale lumii în următoare secole
wowbiz.ro
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Spynews
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Britney Spears a anunțat că s-a căsătorit cu ea însăși. Artista a îmbrăcat și rochie de mireasă / VIDEO
Evz.ro
Război total între două dive din muzica populară. S-au aruncat blesteme și vorbe grele
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat
Cancan.ro
Mara Bănică, RĂVĂȘITĂ după clipurile video pe care Pepe i le-a arătat cu Raluca Pastramă. Susține că, în ele, fosta soție a artistului apare…
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
StirileBZI
E.ON cere taxarea românilor în plus! Măsura s-ar putea aplica din 1 aprilie 2025
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită
substantial.ro
Trei rețineri în Cluj: dosar de înșelăciune privind asigurările auto
MediaFlux
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Candidatul perfect” te așteaptă în cinema! Protagoniștii comediei politice dezvăluie totul: Era foarte frig când am filmat scena din piscină (VIDEO)