Adelina Chivu, prima apariţie la TV după opt ani. Cum arată acum soţia fostului căpitan al Naţionalei FOTO

Adelina şi Cristi Chivu sunt căsătoriţi de 15 ani şi au împreună două fete, Natalia și Anastasia. Familia fostului căpitan al ehipei naţionale s-a stabilit la Milano, iar soţia acestuia a apărut din nou la TV, după aproape opt ani.

18 ian. 2023, 18:54

Adelina Chivu, prima apariţie la TV după opt ani. Soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată după o pauză de opt ani. Adelina Chivu (41 de ani), fostă prezentatoare la Antena 3, a vorbit despre secretul relației lor.

Citeşte şi: Adelina Chivu, de nerecunoscut pe plaja din Mamaia. Cum arată soţia fostului căpitan al Naţionalei şi al lui Inter FOTO

„Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În week-end nu suntem niciodată împreună.  Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul. Acum am aflat că se numește nunta de cristal”, a spus Adelina Chivu la emisiunea „La Măruţă„.

Citeşte şi: Cristi Chivu și soția lui, Adelina, fac ravagii pe străzile din Capitală

„Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul. Are meciuri din trei în trei zile (n.r. – Cristi Chivu este antrenor la Inter U19).  Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai”, a mai spus Adelina Chivu.

Soşia fostului fotbalist a dezvăluit şi secretul căsniciei lor: „Sunt lucruri care mă enervează la el, sunt 100% că și el are chestii care îl enervaeză la mine. Important e să ajungi să tolerezi defectele, să te obișnuiești cu ele!”.