Cristi Chivu și soția lui, Adelina, fac ravagii pe străzile din Capitală

Cristi Chivu și frumoasa lui soție, Adelina, s-au întors din Milano și au făcut senzație pe străzile din București, unde au fost suprinși în ipostaze rare.

14 iul. 2021, 12:16

Cristi Chivu și soția lui, Adelina, au poposit din Milano direct pe străzile din București, unde prezența lor nu a putut trece neobservată, oricât de discreți au încercat să fie cei doi. Prima oprire a cuplului a fost la o terasă de fițe, unde Cristi și Adelina au savurat liniștiți o cafea.

Mai îndrăgostiți ca niciodată, Cristi și Adelina nu au mers chiar singuri prin oraș, ci au fost însoțiți de cățeluțul lor.

Cristi Chivu și Adelina s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, iar din clipa în care s-au întâlnit, cei doi au simțit că sunt sufelete pereche, dovadă că relația lor a rezistat foarte frumos în timp și au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din show-biz.

Cristi Chivu a încăcat regulile de circulație de îndată ce a ajuns în Capitală

În vizita lui în București, Cristi Chivu a avut câteva treburi mai serioase de rezolvat, așa că a lasat-o pe Adelina la cafenea și s-a îndreptat către un notar. Fotbalistul s-a grabit apoi să ajungă cât mai repede acasă, la cele două fetițe ale sale, așa că n-a mai ținut cont de regulile de circulație și a trecut direct pe culoarea roție a semaforului.

Cuplul  a revenit la vila de lux din România, unde au fost întâmpinați de cei doi copii.

Deși Adelina Chivu are aproape 40 de ani, bruneta a afișat o siluetă de invidiat. Adelina a purtat o rochie lejeră, lungă, neagră, mulată, cu o crăpătură adâncă pe picior, accesorizată cu o geantă de aceeași culoare și ochelari de soare, relateză SpyNews, unde puteți vedea mai multe poze despre ieșirea în oraș a cuplului.