FOTO: Adelina Pestrițu, revoltată. Ce a supărat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu: „Societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment”

Adelina Pestrițu a ajuns de nerecunoscut. Fosta soție a lui Liviu Vârciu nu mai seamănă deloc cu persoana din perioada în care era dansatoare în cluburi. Astfel, internauții au provocat-o în repetate rânduri să recunoască intervențiile. 

25 feb. 2023, 17:43

Adelina Pestrițu a reacționat virulent. Bruneta s-a săturat să fie jignită sau ridiculizată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut. Astfel, ea a ținut să ofere o reacție care să nu mai lase loc de interpretări.

În opinia fostei partenere de viață a lui Liviu Vârciu, femeile nu ar trebui să se mai rușineze atunci când vine vorba despre operațiile estetice. Bullyingul pe această temă este perfect nejustificat, susține influencerul.

„Fetelor am rămas datoare cu un subiect pe care vreau să-l dezabtem aici pentru că au fost multe întrebări. Da, am botox. Nu e un subiect tabu. Am impresia că ne e frică să vorbim despre botox, despre operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș vrea să mai fie. Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Bun, vorbim despre operații estetice. Știi care e problema, de fapt, cred că multe fete ar fi foarte deschise pe acest subiect.

Eu nu am simțit nevoia să fiu de la început pentru că societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment, indiferent ce ai face, mai ales când e vorba despre operații estetice. Aruncă cu hate doar așa pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului estetician. De ce să trăim așa? Asta am vrut și asta am simțit. O să o fac de câte ori simt eu și vreau. Și eu am trăit cu teama asta la început. Nu este nimic greșit. Mai rușinos este să spui la sfârșitul vieții că ai trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei. Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”, a declarat Adelina Pestrițu, potrivit Cancan.

 

Adelina Pestrițu a dat cărțile pe față

 

Adelina Pestrițu are două operații: una la sâni, alta la nas, pe lângă injecțiile cu diverse substanțe în zona feței, împotriva ridurilor și pentru a umfla buzele.

„Am două intervenții: augumentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care îl bifez anual, ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie. Operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și medical. S-au rezolvat niște probleme. Am fost super panicată. După un an am fost mulțumită de rezultat.

Ne ajută natura, dar hai să fim serioși. Ne mai ajută botoxul, ne mai ajută sportul, o cremă bună. (…) Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curățare și hidratare. Nu vă imaginați că am folosit creme ca să îmi dispară ridurile. Sunt sinceră cu voi și hai să fim serioși. Nu cred că există o cremă care să te întinerească așa”, a mai spus Adelina Pestrițu.