Adelina Pestrițu, detalii despre perioada petrecută în spital cu fiica ei. „Trecerea de la tuse la perfuzii s-a făcut în doar câteva ore”

Adelina Pestrițu a povestit momentele neplăcute prin care a trecut atunci când fiica ei a avut probleme de sănătate. Micuţa a făcut pneumonie, iar Adelina a stat internată o săptămână, împreună cu fetiţa. Acum, totul este bine.

08 mai 2023, 17:39
Adelina Pestrițu, detalii despre perioada petrecută în spital cu fiica ei. „Trecerea de la tuse la perfuzii s-a făcut în doar câteva ore”

Adelina Pestrițu a avut parte de momente grele, în urmă cu puţin timp, vedeta fiind foare îngrijorată de starea de sănătate a fetiţei sale. Cea mică a făcut pneumonie, iar Adelina a stat internată o săptămână, împreună cu fata ei.

Citeşte şi Adriana Bahmuțeanu a rămas fără cuvinte la petrecerea-surpriză de ziua ei organizată de Anamaria Prodan și Flavius: „Când credeam că le-am trăit pe toate, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie”

„A fost un episod destul de încărcat emoțional, mai ales că totul ne-a luat prin surprindere, pornind de la o tuse banală. Trecerea de la tuse la internare, oxigen și perfuzii s-a făcut în doar câteva ore. A fost ceva care a evoluat extrem de repede. Norocul nostru a fost că am fost pe mâna unor medici implicați și buni, iar în câteva zile totul a revenit la normal. Am rămas internată cu ea 7 zile, pentru recuperare și tratament. Virgil nu a avut voie să se interneze cu noi, dar ne-a vizitat zilnic și am păstrat legătura în permanență. Pneumonia e des întâlnită la copii și poate avea forme foarte grave”, a povestit Adelina Pestriţu, pentru revista Viva.

Citeşte şi Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Decizia vedetei Antena 1 este surprinătoare

Vedeta are mai multe proiecte profesionale pe care doreşte să le pună în practică, dar nu a oferit, încă, detalii despre acestea.

„Îmi doresc să dezvolt un business despre care o să vă vorbesc la momentul oportun. În rest, îmi doresc să mă bucur de ceea ce am, de Zeny și fiecare etapă din viața ei, de familia mea, să găsesc cele mai frumoase moduri în care să-mi realizez proiectele, să exprim ceea ce simt și ceea ce-mi place să fac, să pot mobiliza oamenii să ajutam cât mai mult, să fim cu toții mai atenți la sentimentele și nevoile celor din jur”, a spus Adelina.