Adelina Pestriţu, ANUNŢ INCREDIBIL pe Facebook. Fanii încearcă s-o liniştească: „Voi încă vă iubiţi, păcat”

Adelina Pestriţu a fost luată prin surprindere de dezvăluirile lui Liviu Vârciu din urmă cu două seri, când a recunoscut că este îndrăgostit de Ilinca Vandici. Mirarea ei a fost şi mai mare joi seara, atunci când Liviu şi Ilinca au fost prinşi împreună într-un restaurant din Capitală. Acum, la câteva zile, Ade pare să aibă o nouă  reacţie.

08 apr. 2014, 16:36

Adelina Pestriţu şi-a surprins, marţi, fanii pe Facebook cu două fotografii care pun numeroase semne de întrebare. După ce fostul ei soţ a ieşit în public şi a recunoscut că este îndrăgostit de Ilinca Vandici, acum Pestriţa pare să caute o metodă de recucerire. Din fotografiile postate pe contul ei de socializare se poate înţelege că frumoasa prezentatoare vrea să-l facă gelos pe fostul soţ.

Şi cum era de aşteptat, întrebările au început să apară. „Cealalta mana e a unui barbat sau ma insel?”, „Aha… deci se poate sa-i întorci cu același „pahar” bravo! Keep a mystery!!!”, „Nu te preface Adelina ca nu-ti pasa, se vede ca suferi, oricum te plac ff mult, ma uimeste orgoliul asta care va desparte, chiar daca voi inca va iubiti, pacat!”, sunt doar câteva comentarii.

Într-o notă de mister, ba mai mult, Adelina mărturiseşte că este îmbătată de dragoste. „drunkinlove„, scrie lângă fotografia postată pe Facebook.

Citeşte şi: Ilinca Vandici despre Liviu Vârciu: „Nu am fost la el acasă, nu a fost la mine acasă”