Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital. Mesajul îngrijorător al vedetei: „Revin, când totul va fi bine”

Adelina Pestriţu a ajuns de urgenţă la spital. În ultima vreme, tot mai multe vedete ajung la epuizare fizică, după ce aleargă de dimineaţă până seara, implicându-se în foarte multe proiecte. Cel mai recent mesaj al Adelinei i-a panicat pe fani.

13 feb. 2023, 11:02
Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital. Mesajul îngrijorător al vedetei: „Revin, când totul va fi bine”
Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital

Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital. Luni dimineaţă, vedeta a făcut o postare pe InstaStory, unde îşi anunţă prietenii virtuali că va lipsi o perioadă de pe reţelele de socializare, iar motivul este starea ei de sănătate, potrivit imaginii şi anume, dintr-un spital.

Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital

Vedeta transmite că planurile pe care ni le facem sunt în zadar, pentru că destinul îşi urmează cursul. Nu a dezvăluit de ce a ajuns pe patul de spital, însă este foarte probabil, din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă.

Degeaba ne tot facem planuri. Viaţa îşi ştie cu exactitate parcursul. Revin! (Când totul va fi bine)„, este mesajul scris de Adelina, pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România. Ce sumă colosală câștigă din activitatea din online

Ce intervenţie estetică şi-a făcut Adelina de ziua ei

Vedeta a împlinit 36 de ani, ocazie cu care i-a făcut o vizită medicului estetician și le-a arătat urmăritorilor ce cadouri a primit din partea soțului ei, Virgil Șteblea, și a fiicei lor, Zenaida.

Influenceriţa a decis să meargă la cabinetul medicului estetician, acolo unde a efectuat un tratament cu botox pentru estomparea ridurilor, după care a postat imagini pe contul personal de Intagram.

Vreau să păcălesc buletinul. Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul. Asta cred că e deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem un echilibru în toate”, a scris Adeloina Pestriţu.

Altfel, vedeta a avut parte de o surpriză plăcută din partea familiei. Fiica acesteia, Zendaia, i-a desenat o felicitare, în care a scris mesajul „La mulți ani, mami! Mami, te iubesc!”, iar soţul, Virgil Șteblea, i-a dăruit un medalion prețios, în formă de cruce. „N-o să-l dau niciodată jos de la gât, pentru că e de la iubirile mele”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.