Adelina Pestriţu, desfiinţată de Cristina Ich. „Dacă rămâi fără gust şi fără miros, cum simţi mirosul de brăduţ de vanilie?”

Adelina Pestrițu a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus. Cristina Ich o acuză că minte cu nerușinare din cauza unor neconcordanţe ciudate.

02 sept. 2020, 14:49
Adelina Pestriţu, desfiinţată de Cristina Ich. „Dacă rămâi fără gust şi fără miros, cum simţi mirosul de brăduţ de vanilie?”

Adelina Pestrițu a dezvăluit că și-a dat seama că a contractat SARS-CoV-2 atunci când a rămas fără gust și fără miros. Asta, deși cu doar patru ore înainte, pe InstaStory, bruneta le povestea fanilor ce frumos miroase noul brăduț din mașina sa.

„Am scos brăduțul ăsta pentru că mă enerva. În fiecare story apărea un brăduț galben, nu mai vreau niciun brăduț galben. Vreau să fie un cadru simplu și curat. Bine, nu că n-ar fi curat, că miroase frumos ăsta, a vanilie”, spunea Adelina Pestrițu cu doar câteva ore înainte să anunțe că are COVID-19.

Adelina Pestriţu, primele declaraţii de pe patul de spital: „Am simţit o stare de oboseală foarte accentuată”

„Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun cî este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Adelina Pestriţu, atacată după ce a spus că are Covid-19: „De la Andreea Esca incoace, eu nu am mai vazut aşa teatru prost”

„Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus iubita lui Alex Piţurcă.