Adelina Pestriţu, distracţie până în zori la petrecerea sa cu sute de invitaţi GALERIE FOTO

Adelina Pestriţu a împlinit recent frumoasa vârstă de 28 de ani. Cum în fiecare an fosta soţie a lui Liviu Vârciu organizează petreceri sofisticate, unde sunt invitaţi cele mai importante personaje din showbiz-ul românesc, şi în acest an tradiţia a fost respectată.

RomaniaTV.net
02 feb. 2015, 10:30

Adelina Pestriţu a organizat şi în acest an o petrecere de pomină cu sute de invitaţi de marcă din showbiz, unde s-a distrat pe cinste, uitând astfel că a împlinit 28 de ani. Petrecerea a fost organizată atât de Adelina, cât şi de iubitul ei, Speak, într-o locaţie de lux, amenajată după dorinţele frumoasei brunete.

Adelina Pestriţu şi-a uimit invitaţii prin ţinuta pe care a ales să o poarte în această zi specială. Mai exact, prezentatoarea WoWBiz a purtat o rochie lungă de tip sirenă de culoare aurie şi cu trenă, cu spatele gol şi foarte mulată care îi punea în evienţă formele lucrate intens la sala de fitness. Potrivit surselor, rochia Adelinei Pestriţu poartă semnătura creatoarei Paula Milea şi se poate achiziţiona la preţul de 2.500 de euro. De asemenea, Adelina Pestriţu şi-a accesorizat ţinuta şi cu un turban din acelaşi material şi culoare.

Adelina Pestriţu, cadou SCANDALOS de ziua ei. A făcut „reclamaţie” pe Facebook

Printre invitaţii de marcă ai petrecerii s-au regăsit: Cătălin Botezatu, Bogdan Stoica, Raluca Bădescu, Mădălin Ionescu şi soţia sa, Ştefan Stan, Ilinca Vandici, Florin Salam, Smiley şi şefii trustului Kanal D, Ugur Yesil şi Fatih Salis. Pentru că fericirea era la cote maxime, Adelina Pestiţu şi-a răsplătit fanii virtuali cu câteva fotografii de colecţie în care apare de invitaţii săi.

„Împreună cu iubitul meu am organizat totul. Am vrut să surprindem şi mă gândesc că am şi reusit cu ajutorul acestor pene de struţ. Eu am optat pentru culoarea gri când vine vorba de aranjarea sălii. […] S-au schimbat multe într-un an, m-am schimbat şi eu ca om datorită lui Ştefan, mi-a arătat pentru ce trebuie să trăiesc, ce este frumos, cum trebuie să iubesc şi cum să am relaţia perfectă”, a declarat Adelina Pestriţu pentru WoWBiz.ro.

„O iubesc rău, zici că e ziua mea”, a ţinut să precizeze Speak, iubitul Adelinei Pestriţu.

Citeşte şi Adelina Pestriţu este însărcinată. Cum s-a dat de gol