Adelina Pestriţu este gravidă? Vedeta a făcut anunţul printr-o postare: „Întrebarea zilei”

Adelina Pestriţu este gravidă? Vedeta a făcut anunţul printr-o postare pe reţelele de socializare după ce fanii au tot întrebat-o dacă aşteaptă un bebe. Curiozitatea fanilor a venit după imaginile postate de brunetă în vacanţa în Egipt.

22 apr. 2021, 18:08
Adelina Pestriţu este gravidă? Vedeta a făcut anunţul printr-o postare: „Întrebarea zilei”
Adelina a făcut anunţul printr-o postare

Adelina Pestriţu este gravidă? „Mă simt ca o zeiță din Egipt”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul setului de fotografii, însă internauții au fost foarte atenți la detalii și au început cu întrebările.

Hopaaa.. se vede un pic de burtică? Gravidă cumva?/ Exact asta venisem să scriu și eu. Cred că e ceva acolo/ Minunat, vacanță plăcută. Ești însărcinată? Mi s-a părut ceva schimbat/ Oare vine bebe?” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru. Cine este și cum arată: ”Bine ai venit lângă noi”

Adelina Pestriţu este gravidă? Ce le-a răspuns fanilor

Pentru a le răspunde internauților, Adelina Pestrițu a făcut o nouă postare: „Întrebarea zilei: Ești gravidă? Nu. Îmi plac clătitele”.

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram

Bruneta este unul dintre cei mai populari influenceri din România, în anul 2019 a câştigat acest titlu la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Deşi mulţi cred că viaţa ei este perfectă, ea susţine contrariul.

Chiar dacă ajunge să câștige și 5.000 de euro pe o campanie care conține câteva postări, această meserie înseamnă că influencerul trebuie să renunțe la anumite lucruri, cum ar fi să-și rupă din timpul pentru familie.

Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro.

Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enorm. Depinde foarte mult de context, de influencer. Unele contracte pot fi remunerate cu astfel de sume (n.r. 5000 de euro), altele cu mai puţin, altele deloc.

Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate…”, a declarat Adelina la „Interviurile lui Vitalie”, de pe Pro TV.


loading...